| AlinaFilip99 a întrebat:

As vrea sa stiu la cate abesnte nemotivate se scade media la purtare la aceeasi materie? La 3 sau la 10? Repet la aceeasi materie!
Dau funda!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

10 absente nemotivate la ciclul primar, gimnazial si liceal sau la 10% absente din numarul de ore pe semestru la o disciplina (2 absente la o disciplina cu o ora pe saptamana )scaderea notei la purtare cu 1 punct.
20 de absente nemotivate sau 15% din totalul orelor de la o disciplina/modul cumulate pe un an scolar (6 absente la o materie cu o ora) se va preavizul de exmatriculare.acetsa se intocmeste in scris de diriginte si director si se inmaneaza tutorelui, sub semnatura.se scad 2-3 puncte in functie de unmarul absentelor.
asta prevede legea.
pe vremea lui caragiale se acorda o nota la purtare de fiecare profesor, acum, cand este consiliu profesoral, se decid impreuna. poti sta linistit(a).

6 răspunsuri:
| RoxyAngelPink a răspuns:

La mine la scoala se scade media la 12 apsente...

| vehiron a răspuns:

La aceeasi materie? nu cred ca exista o prevedere despre asa ceva. Media la putare se poate scadea daca ai 10 sau 11 absente nemotivate la toate materiile, dau nu conteaza cate ai la o anumita materie.

| vehiron a răspuns:

Stai lin, nu ti se scade media la purtare de la 6 absente nemotivate sub nici o forma. Abia incepand cu 10 absente nemotivate se poate lua in calcul.

| LucianaGirl99 a răspuns:

Nu exista la aceiasi materie!
Media la purtare ti se scade la 6 absente nemotivate, si subliniez, la 6, nu la 3 sau 10 sau 11!
big grin

| YourGirl93 a răspuns:

E o chestie cu un procentaj. Mi se pare ce e 25 sau 30 la suta din cate ore din acea materie ai pe semestru.

| misteryo1234 a răspuns:

Depinde de liceu, la mine de la 50 de abs in sus se discuta de un punct minus la purtarelaughing