| Iulika96 a întrebat:

Care cunoaste cateva carti de dragoste sau politiste (de preferat romane) cum a fost seria Amurg (cartea) sau "10 negri mititei" de Agatha Christie? Dau fundita! Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| OrangeJuice a răspuns:

Damnare(O poveste care se repete pentru o fata fara ca ea sa stie,iar de fiecare data se indragosteste de un inger care se lupta cu demoni etc), Nu plange sub clar de luna(o fata ajunge la scoala de corectie si de aici seamana cu"Damnare" doar ca el este varcolac), Maitreyi(unii se indragostesc dar fata trebuia sa se marite cu altul si dea aici apar problemele)Jurnalele vampirilor(nu seamana cu serialul)

5 răspunsuri:
| DeNySoOk a răspuns:

Iti recomand sa citesti "The hollow","Misterul paradisului inselator". Amandoua sunt scrise de Agatha Christie si sunt romane politiste dar "Misterul paradisului inselator" este un pic romantic deci...e alegerea ta!

| Dee0tzaA a răspuns:

Acum de curand am citit "Gazda" de Stephenie Meyer, este superba. Mi se pare ca scrisul este mult mai diferit ca si in seria Amurg, dar si cartea aceasta are acelasi efect: nu o mai poti lasa din mana. Daca Amurg ti-a placut, bag mana in foc ca si asta iti va placea, in plus am auzit ca va fi o triologie.

| Zara_5520 a răspuns:

Pai, am citit Amurg.Mi s-a parut o carte foarte faina.Iti recomand Jurnalul unei iubiri de Nicholas Sparkslove struck super cartea!

| Iulika96 explică:

Sincer nici nu stiu cui sa-i dau fundizta, pentru ca vreau sa le citesc pe toate deoarece mi se par interesante... abia astept.Nu va suparati dar nu pot sa va dau la toti fundita sad

| bumblebee a răspuns:

Mie mi-o placut foarte mult "vampire academy".