| Katas a întrebat:

Care imi poate spune care este mai usoara Teza la istorie sau Teza la geografie! Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Roses a răspuns:

Istorie,fiindca la geografie e foarte greu.Trebuie sa inveti foarte bine la geografie toate pasurile, trecatorile, toate altitudinile, toti muntii... 8-) La istorie trebuie sa inveti cativa domnitori si cativa ani.

P.S: si eu sunt a 8-a happy

17 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Poi eu o dau la materia la care am nota mai mica, ca prin teza poate repar acea nota, sau daca nu, n-o voi strica pe aia mai mare.

PS: depinde de profesor... si cum preda.

| Wehrmacht a răspuns:

La ce intelegi tu mai bine.Degeaba zicem noi istorie sau geografie daca la tine in scoala profesorul e bata sau nu pricepi tu nimic.Incearca sa inveti lectiile pentru teza la amandoua si vezi la care intelegi mai bine si gata.

| MrBlueEnergy a răspuns:

Parerea mea teza la istorie, la geografie trebuie sa inveti cuvinte noi, orase, rauri, etc rolling eyes.
La istorie trebuie sa inveti anii si cam ce s-a intamplat, in cuvintele tale.

| missicrissi a răspuns:

De cele mai multe ori se alege teza la geografie ca fiind cea mai usoara, insa eu nu cred asta si fiind tot clasa a 8 a voi alege istoria. Cel putin ea are o ordine cronologica. big grin

| Xtadelo a răspuns:

Buna!
Acum depinde si la ce te pricepi mai bine happy
Mie mi se pare mai usor la istorie.
Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Acum depinde unde te pricepi tu mai bine.La geografie e mai greu, ca trebuie sa retii tot felul de nume de munti si pasuri etc.Plus inaltimile.La istorie trebuie sa retii doar niste ani, dar in loc sa scrii anii, scrii si tu o povestioara in legatura cu acel an si acoperi greseala.Deci la istorie e mai usor!

Răspuns utilizator avertizat
| diavolitadulce a răspuns:

La istorie ca la geografie trebuie sa visezi harta si daca gresesti un lucru pe care trebuie sa il identifici la harta, in caz ca il identifici gresit si mai trebuie sa spui si ceva despre muntele ala sau ce vade genul deja ai dat de naiba. cel mai binje e la ostorie. nu cred ca poti invata pozitia fiecarui munte in parte si nu sunt putini in caz ca nu ai ajuns la ei, dar eu i-am facut pe toti

| kiddoeraxus a răspuns:

Eu zic ca la istorie deoarece eu, si la teza nationala si la tezele normale, am dat la istorie si tin sa mentionez ca is bata si la ambele, dar istoria mi s-a parut mai usoara.

| Lariii99 a răspuns:

Hey.
Desi am citit raspunsurile, eu una tot prefer geografia..istoria mi se pare ca e ceva mai grea, in schimb la geogra daca inveti, cred ca e ok.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu!
Fundita?happy

| BiancaGeorgiana a răspuns:

Unii pot zice ca e mai usoara teza la istorie altii ca li se pare mai usoara cea la geografie. Asta e in functie de care materie din cele 2 iti place mai mult si la care inveti mai usor.

| Dia230 a răspuns:

Teza la geografie pentru ca u trebuie sa retii anii

| anamaria0492 a răspuns:

Depinde la ce te pricepi tu mai bine.

| AntoAlex a răspuns:

La geografie e mai usoara!

| DidaDee a răspuns:

Teza la geografie e mai usoara, la istorie trebuie sa retii multi ani si secole!big grin

| Adryana_Anka_1993 a răspuns:

Buna eu am fost la olimpiada de la terra care iti dadea posibilitatea sa mergi si in clasa a 7 a si 6 si 5 eu sunt 7 am ajuns la internationala sun primul pe glob la 7 la geogra si deja profa mi-a dat sa invat la a 8a si mi se pare fffff dificil tinand cont de performantele mele fara un prof bun si fara minte nu poti face nimic eu aleg sa merg la geogra deoarece imi place la maxim dar as zice pentru ceilalti sa dati la isto e muuuult mai usor (desi sunt si la isto primul pe scoala )si alta treaba in a 6a aveam 2 de 6 si 2 de 9 nimeni nu s-a gandit ca o sa fiu primul pe glob

| Mult_Te_Yubeste_Aurelian_1980 a răspuns:

Istorie dai funda?