Dupa miscarea cu mainile in stil GangnamStyle devine Harlem Shalke, de ce? Pnetru ca la G.Style faci cu mainile apropiate si misti in sus si jos si sari, la Harlem Shake deja s-a dezlantuid iadu
Deci...Gangnam Style si-a pierdut controlul
Gangnam Style --> Harlem Shake --> (ce urmeaza :?) Rockerii? Lumea incepe sa dea din cap dupa ce au terminat cu picioarele si mainile? Ooo...deci imi las parul' lung sa fiu in pas cu moda si apoi sa dau din cap
Salut prietene, clar traim vremurile din urma, ieri am luat nota 5 la olimpiada la religie ca am scris ca biserica este o organizatie comerciala,harlem shake este un dans ipocrit,in care fiecare se zbenguie,sigur din maimuta nu ne tragem,ai vazut maimuta masonica, care se avorteze, sa-si bata copilu, trebuie sa ne trezim, sau ajungem niste roboti
Stiu am inteles asta dar ce vrea sa exprime acest dans? Ca orice muzica/dans exprima ceva eu cred ca nu e ceva de bine... Prea multa lume e atrasa de aceasta nebunie a fost facuta in asa fel incat sa manipuleze lumea.
Nu exprima nimic. Doar se simt oamenii bine și alții rad. Ce e periculos în asta?
Cred ca urmeaza sa danseze si dupa sa faca harakiri dansul sacrificari nu se stie... Sper sa fie doar atat mie mise pare prea straniu acest dans harlem shake la alti amuzant...
Keep calm...asa isi manifesta unii prostia, e doar un mod de a te comporta ca un retardat in 30 de secunde
pe bune calmati-va cu teoriile conspiratiei...
Harlem Shake e un stil de dans inventat prin anii 1980 in New York si a fost foarte popular in perioada aceea. Mai tarziu in 2011 a fost titlu pentru o piesa electronica a lui Baauer. In februarie anul acesta a devenit o poveste de rahat foarte virala.
Un tip se zbenguie la inceput vreo 10 secunde dupa care se taie filmul si mai apar cateva grupuri in care fiecare tip/tipa danseaza dupa cum vrea. Dupa mine sunt niste morti care isi arunca bratele in sus si in jos.
http://vladonetiu.com/ce-este-harlem-shake/
Mda, piesa era din 2011, şi acum s-o trezit şi ăştia, de căcat chestia asta.
Cred ca lumea vrea doar sa se distreze.Unu inventeaza ceva, ca si Gangnam Style si dupa aia o raspandeste la prieteni, prietenii lui si mai departe..si tot asa,asa si Harlem Shake,dar nici chiar asa deci hai ca iti spun:In Sibiu, de unde sunt eu, ei s-or apucat sa danseze in cimitir, si acum sunt arestati, dar totusi e amuzant! ))
Aoleu deja e si mai grav
La ce te referi!
Anti Harlem Shake!
Puteti vedea aici video cei care nu suporta Harlem shake!
http://www.facebook.com/......2717299453