| Panteraa a întrebat:

Ce sa aleg intre Facultatea de Drept si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor? Toata lumea imi spune ca, cu dreptul nu fac nimic, dar mie imi place foarte tare si ma atrage ce se face acolo. Cea cu economia e a doaua mea optiune care tot ma atrage, dar mult mai putin in comparatie cu prima. Fiti sinceri. Vreau sa aud si parerea cunoscatorilor.

3 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Mergi acolo unde iti place cel mai mult. Cei care iti spun ca nu poti face nimic o spun ori pentru ca sunt speriati sa faca ce faci tu, ori pentru ca sunt speriati ca tu vei face si vei reusi.Limitele pe care ti le spun ceilalti reflecta limitarile lor, nu ale tale. Daca tie iti place si esti in stare sa lupti sa ajungi acolo unde iti doresti, asta e tot ceea ce conteaza.

| angelcore a răspuns:

O sa fiu sincera cu tine, daca nu ai pile, cunoscuti sau in familie, la drept o sa faci fix nimic. Chestia e ca daca nu e cineva care sa te bage in barou ai pus-o. Doar sa ai tu mare noroc sa fi angajata la o firma de avocatura, dar ma indoiesc. Iar daca nu iti place matematica, spune nu Economiei, dar in ultima instanta tu decizi, eu ti-am spus parerea mea.

| Ciompârla a răspuns:

Fac FEAA si am un prieten care face dreptul. A intrat pe pile si suntem constienti cu totii ca la drept iti trebuie pile. El imi spune ca se descurca acolo dar mare chestie nu face. La FEAA e mai mult de invatat. Dar mi se pare mai interesant si mai usor la FEAA decat la Drept. dupa ce termini dreptul, sunt sanse de 5% spre 0 sa te poti angaja fara experienta, si nu stiu cum prinzi experienta in drept. In schimb, la FEAA ai mai multe sanse. Tine minte: Drept = pile chiar si la coada la paine. FEAA = Mai usor si mai accesibil, dar nu ai aceleasi avantaje ca la Drept. Acum tu mergi unde vrei. Stima.