| Eucumamajunsaici a întrebat:

ce sa fac sa scapam de profesoara de romana este o profesoara noua de abia s-a angajat si mie si celorlati coleti nu ne place de ea deoarece este verisoara tocilarului :,(.Mai bine vine aia de la inceput c-a stie cum sa faca o ora nu ca daca am gresit un raspuns imi da tema suplimentara si rade o clasa intragasi cand ii spun asta ea spune "Ba nu rad" si ea ii lasa sa rada de se prapadesc.La teste nu da pucte din oficiu sincer cu notele pe care le iau acum fata de semestrul trecut sunt mai bune si daca eram cu vechea profa aveam 4=5, 6=7,6=7. Numai tocilarului ii pune punct din pficiu.Ce sa fac? :,( sad

Răspuns Câştigător
| LexiEla a răspuns:

Vorbesti cu directorul. In statutul elevului se specifica faptul ca profesorii nu au voie sa faca observatii sau orice altceva sa faca copilul de ras (evident suna mai formal in fisele oficiale)

| Eucumamajunsaici explică (pentru LexiEla):

Doar a spus mama ca o sa ma mute >sad, mersi o sa zic chestia asta la final ca pana atunci se poate intampla cand fac asta sa vina in clasa si sa zica pe neastemptate:I-a scoateti o foaie de hartie luam toti 2 in afara de tocilar si gata coricent.Mersi o sa-i spun si mamei (daca ma mut o sa fac si asta nu pot sami las balta alti coleti cu care ma inteleg) mersi din nou de nu o s-o dea afara din scoala devil

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce vremuri de rahat am ajuns ca clasa vrea mai multa autoritate decat profesorul

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Celorlati coleti, c-a stie, da pucte, coricent, sami las balta alti coleti, nu ca daca etc
Ioi, dar ai postat un text, plin de greșeli, încât ar fi râs și curcile, dacă știau citi! Nici nu mă mir, dacă colegii tăi s-au prăpădit de râs. Mai degrabă, o să 'scape' profa de tine, dar și de mulți dintre voi, în toamnă! wave

| minrest a răspuns:

Te persecuta profesoara si tu scrii ''c-a stie cum''. Esti atat de slab tocmai pentru ca te preocupa cum sa schimbi profesoara. Poate sa vina si Maica Tereza, note prea bune nu iti poate da.

| Eucumamajunsaici explică (pentru minrest):

Greseli gramaticale mai fac online.

| minrest a răspuns (pentru Eucumamajunsaici):

Si eu mai gresesc cate o litera, e vorba de tipul de greseala. ''Ca'' ai crezut ca se scrie cu cratima. De la ce doua cuvinte ai crezut ca provin cele doua litere ma rog? Sigur, copiii sunt copii ca sa invete.

| D3I3 a răspuns:

Vreți să scăpați? Ar trebuie ca majoritatea părinților din clasa voastră să semneze o listă în care cer schimbarea unui profesor și lista să fie înmânată dirigintului/directorului. Însa va trebuie să aveți un motiv bine întemeiat, înainte ca să cereți schimbarea unui profesor, pentru că nimeni nu vă va schimba profesorul că nu vă place vouă.