La întrebarea 1 ar fi fost mult mai bine dacă ai fi scris "De ce AŢI ales...".
De ce scrii cu cratimă (liniuţă)? Nu este corect.
De obosita ce sunt am scris asa.Mai greseste si omul, nu e perfect.Maine am teza,nu stiu ce sa invat mai repede, si tu crezi ca imi mai arde cum scriu acum? scuze ca vorbesc asa, nu vreau sa fiu obraznica, sunt doar obosita, stresata!
Am fost acum 3 zile si am ramas profund dezamagita.In afara de 3 perechi de rate si o broscuta mai nimic de vazut.Cazare la preturi mult prea mari, locul neamenajat si cam atat.Am ocolit jumatate de tara degeaba.Acum sincer nu am simtit nimic, singurul lucru frumos a fost faptul ca am trecut prin Cheile Bicazului, unde peisajul este superb. Daca vrei sa vezi cum arata locul si sa te convingi ca nu exagerez cu nimic lasa-mi un mesaj si iti arat niste poze.Cu tot regretul dar asta este adevarul, si am fost cu atat mai dezamagita cu cat citisem foarte mult inainte despre zona si ma asteptam sa fie ceva dragut.
1. Ca sa vada si copiii mei Cheile Bicazului, de-aia am ales sa merg din nou.
2. Arata ca dupa romani... gunoaie, o aglomeratie de masini prin chei de zici ca inebunesti, tot tacamul...
3. O plimbare cu barca pe lac e cam tot ce se merita, e nitel mai liniste acolo, in extremitatea opusa. Ce sa vezi? Niste busteni iesind din apa, aia vezi! De mirosit mirosi numai mici si fum de gratare...
4. Sa-mi bag plua in el de lac!
Cu placere...
Oau, ce limbaj colorat! Aşa ceva nu este admis pe acest site. Ştiai, nu?
Îmi pare rău, îţi doresc să treci peste stres. Spor la învăţat şi multă baftă la teză! Odihneşte-te bine înainte de teză, îţi va prinde foarte bine!
Unde? La 4?
Mi-a cerut comentarii personale. Asta comenteaza persoana mea, asta scriu, ca sunt cinstit.
beatricepopescu întreabă: