Întrebare recomandată | ßíïì a întrebat:

Cum ii spun mamei ca am luat un 5 la fizica? Am mai batut apropouri ca nu ma prea descurc si e grea materia...dar nu stiu ce sa fac pentru. luni vrea sa mearga la scoala sa vada notele si mereu mi-a zis ca e mai bine sa ii spun eu decat sa afle...dar nu stiu cum sa ii zic.
Va rog ajutatim-a crying

92 răspunsuri:
| cristinamaria003 a răspuns:

Pur si simplu spune'i ca vreti sa discutati, dupa care ii spui ca fizica este o materie care iti produce proble si ca ai luat un 5. Daca te cearta lasa capul jos si asculta, dupa sigur ii trece big grin

| eliaclodia a răspuns:

Ajutati-ma. Asa se desparte. In ce clasa esti? Problema ta este ca ii spui doar pentru ca vrea sa mearga la sedinta. Asa o sa te certe aspru si sper pentru tine sa nu fie prea incarcata de tot felul de suparari ca sa nu o ispiteasca furiile. Furiile sunt niste ajutoare ale infernului. Cauta motive si slabiciuni sa-si faca loc in viata oamenilor. Buhuhu. Asa ca trebuie sa te gandesti repede, de ce ar accepta acest 5, ea, mama ta? Ce gand ar face-o sa treaca peste, sa nu i-se para ca a cazut cerul si ca a venit sfarsitul lumii? Poate daca tu esti relaxat/a, atunci ea se pesimizeaza mai tare. Sau poate ca din contra, daca esti relaxata, se relaxeaza si ea, ceea ce nu cred. Poate ar fi bine sa ii ceri sa-ti explice ce nu ai stiut? Sa vada cat de greu este? Nu. Nu cred ca poti manipula lucrurile. Poate sa o lasi sa afle de la scoala, daca tot ai dus lucrurile pana aici, mergi mai departe si nu ezita. Da. E o idee sa mergi cum ai inceput si pana la capat.

| gingergirl1 a răspuns:

Mai bine ii spui, nu e un sfarsit de lume, si eu am luat 5 la fizica dar daca vrei poti sa iti indrepti media cu un 6-7 acolo, daca nu intelegi fizica poti sa ii zici sa te asculte din teorie

| pelivanvasil a răspuns:

Spune-i cati p; are rau si vei remedia asta si dupa ce ii spui pune sa inveti

| spaghetty a răspuns:

Pff pentru un 5 te temi? Mama ta tine sa iei note doar de 10? Stai calm(a), iii spui ca ai 5 la fizica si gata

| YoungMoneyWeezy a răspuns:

OMFG! Eu am 3 de 3 la fizica! Daca eu luam 5 dadeam party! Avem un prof jegos.batran.si gay!laughing. Oricum poti sa vorbesti cu ea si sa spui ca vei incerca sa iti indrepti nota si chestii d-astea....Succes!happy

| MihaelaDart a răspuns:

"Minciuna are picioare scurte" si ii spui direct ca ti-a fost teama de reactia ei, te straduiesti din plin sa iei note acatarii, dar unele materii ti se par grele si vrei ajutor pentru a le intelege. Daca mama ta doreste sa te mediteze la materiile pe care nu le intelegi, cere-i ajutorul. Mama nu este dusmanul tau, ci prietenul tau care-ti doresste intotdeauna binele. Nu-ti fie teama! Mai rau, daca nu-i vei spune si pe luni cand va veni sa se intereseze de rezultatele tale, poate ca o sa fie mai dureros pentru tine.

Mult noroc!

| g3p3to0 a răspuns:

Ai spui la diriginta/diriginte sa-ti treaca notele in carnetul de note si din ala 5 il faci 9 si asa maicata nu se va mai duc e la scoala sa vada notele.

| Nastia a răspuns:

Eu am luat 3 si i-am spus la final de semestru.ea credea ca-mi iese8 media, cu 3 iesea 7. ii spui pur si simplu.mai bine decat sa faca o scena la scoala.winking

| Criiistinutsa a răspuns:

Ii spui ca din greseala ai luat un 5 si ca promiti ca pe viitor iti vei schimba nota ca vei invata mai mult happy

| Kyou a răspuns:

Pai ceea ce iti voi spune e doar ceva ce am auzit dar inca n-am incercat. Incearca sa-i dai o veste si mai proasta inainte ca sa nu-i mai pese de 5 -ul ala. Ceva de genul,, Mami, am lasat o fata insarcinata laughing. '' si dupa aia spune-i,, Glumeam, am luat doar un 5 la fizica ''. Daaa, acum serios nu incerca asta ca poate te trezesti cu o palma sau asa ceva. E doar un 5, treci peste! O nota rea nu o sa te omoare. Peste cativa ani nu o sa-i pese nimanui ca ai luat 5, exista note mai mici de atat.

| StefyGirl12 a răspuns:

Pai ar trebui sa-i zici ca ai luat o nota proasta si ca vei incerca sa iei mai mult data viitoare...si spune-i ca e nota de trecere...eu am luar 4 la matematica si mi-a zis ca este greu si ca sa fiu atenta! Asa ca nu se poate intampla nimic rau!

| Sidooo a răspuns:

Stai calm e doar un 5winking ii spui pur si simplu si incerci sa repari media.:p

| KnowEverything a răspuns (pentru ralucutzica):

Si daca ai 10 atunci esti un adevarat geniu nu? laughing Un enstein modern laughing

| DeeeaDeDe a răspuns:

Spune-i pur si simplu.
Daca o sa ascunzi nota si va afla o sa fie mai rau.

| gsjsjjs a răspuns:

Poti sa ii sapui ca te-ai saturat da 9 si 10 si ai zis ca ar fi bine sa mai tai din note.winking

| ScarecrowFarmer a răspuns:

Jalnic...serios frate? intrebi pe TPU cum ii spui mamei ca ai luat un 5? rolling on the floor e un 5 frate nu vine apocalipsa doar spune-i.

| MrWrestleMania a răspuns:

Incepi cu: Mama vreau sa purtam o discutie. Stiu ca merit sa fiu pedepsit/a, sa ma lasi fara calculator, sa nu ma mai lasi afara, sa imi ei telefonul... toate acestea le merit. Te rog iarta-ma pentru ca am luat 5 la fizica. Astept sa imi ispasesc pedeapsa.

Sa sti ca cel care incepe discutia are sorti de izbandawinking. Sper ca te-am ajutat.

| c1ko a răspuns:

Pai,daca vede ca te-ai straduit si chiar ai invatat, va intelege ca a fost o intaplare, dar daca vede ca nu ai pus mana pe carte/caiet, na, ai arso laughing

| nobody12091 a răspuns:

Pai faci cam asalaughing"pfff azi am dat un test la fizica si a fost atat de greu incat nu cred ca i-au mai mult de 4, iar cand ii spui nota 5 va fi un pic mai calma"eu cam asa fac sper ca ti-am fost de ajutor.

| WalterWhite a răspuns:

Mergi si ii spui direct, mie mi se pare ca un 5 la fizica e bun, cu cat prelungesti mai mult cu atat e mai rau sau poti sa nu ii spui si o lasi sa mearga la scoala si ii spui : Surpriza!

Elianna
| Elianna a răspuns (pentru PotatoMustDie):

O...Doamne! Si te mai si lauzi cu asta!

| Nesquik98 a răspuns:

Vorba dirigai mele : "Parinti nu o sa va omoare pentru. o nota mica pentru. ca au bagat multi bani in voi"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf ba ba bai... spune-i ca cea mai mare nota din clasa a fost 5 sau 6...sau direct:,, Mama am luat un 5" crying(( Bafta!

| W3R4 a răspuns:

Ai luat 5!?
Doamne, eu eram boier cu 5 la fizica! laughing

| cosmin1211 a răspuns (pentru xDreamServer):

Nu frate, nu face promisiuni pe care nu le poti indeplini. Si cand o sa auda mama ta tot bullshit-ul ala negandit o sa zica "vai ce fiu prost am, si ce e mai rau e ca ma crede si pe mine proasta"laughing. Zii doar ca o sa faci tot ce poti.

| cosmin1211 a răspuns (pentru BllaBlla):

Am mai spus si o repet, nu face promisiuni pe care nu le poti indeplini, gandeste inainte sa spui ceva, cel mai bine ar fi sa zici "o sa fac tot ce pot"

| ToxicG a răspuns:

Daa...fizica...Fa ca minelaughing Am luat 5 la fizica! straight face Nu pot frate mai mult, nu o inteleg!

| Tudor_2273 a răspuns:

Spune-i exact ce ai scris aici. Mai sincer/sincera de atat nu cred ca poti fi. Bafta!

| Volibear a răspuns:

Fa ca mine mama am luat 5 nu-ti convne data viitoare iau 4