Întrebare recomandată | ßíïì a întrebat:

Cum ii spun mamei ca am luat un 5 la fizica? Am mai batut apropouri ca nu ma prea descurc si e grea materia...dar nu stiu ce sa fac pentru. luni vrea sa mearga la scoala sa vada notele si mereu mi-a zis ca e mai bine sa ii spun eu decat sa afle...dar nu stiu cum sa ii zic.
Va rog ajutatim-a crying

92 răspunsuri:
| NRH a răspuns:

Mamaaaa ca eu de luam 5 ma felicita rolling on the floor

| RALenSEE a răspuns:

Mda...iti zic eu
dintii lingusestete si apoi zi tot si zii ca nu intelegi materia

| DarkShadowEvil a răspuns:

Paii...ii spui ca nu ai inteles sau o intrebi daca ea a luat note mici cand era de varsta ta si dupa ii spui"mama scuze dar am luat un 5 la fizica pentru ca nu am inteles"si asta e

| Sidooo a răspuns:

Stai calm e doar un 5winking ii spui pur si simplu si incerci sa repari media.:p

| CoMa123 a răspuns:

Spune-i asa:
Mama, am luat un 5 la fizica, da 5 ii jumatea lui 10 deci e bun big grin

| Anonimus654 a răspuns:

Serios? Plangi pentru un cinci? Eu cand iau ma bucur ca e nota de trecere...doar e fizica...Pai spune-i ca la celelalte materi ai note mari si ca asta e singura la care nu te descurci.Cand ii spui ai putea sa mentionezi si de niste note mai bune''Mama am luat 5 la fizica.dar am un 10 la romana si un 9 la biologie..Intelegi?

| BllaBlla a răspuns:

Se mai intamplaoh go on.Fa niste ochi gen puppy dog eyes spune-i ...si k o sa inveti alta data si iei o nota mai marewinking

| cosmin1211 a răspuns (pentru BllaBlla):

Am mai spus si o repet, nu face promisiuni pe care nu le poti indeplini, gandeste inainte sa spui ceva, cel mai bine ar fi sa zici "o sa fac tot ce pot"

| DeeeaDeDe a răspuns:

Spune-i pur si simplu.
Daca o sa ascunzi nota si va afla o sa fie mai rau.

| fmv020796 a răspuns:

Spune-le asa. puteti sa va suparati pe mine dar eu cu fizica is paralel/a, duceti-ma la meditatii ..si atunci nu o sa mai iaubatting eyelashes

| xDreamServer a răspuns:

Simplu.

Îi, spui aşha.

Mama, te rog iarmata, ca nu team ascultat, cand mi-ai zis sa, invat la fizica.
Am luat o nota, cam slabuta

Si ea te va intreba, cat ai luat?

Si tu ii spui: 5, mama.

Imi pare nespus, de rau, te rog sa ma ierti, si la urmatoru test, voi lua o nota mare.

Si mama ta, sigur ca te va, ierta

| cosmin1211 a răspuns (pentru xDreamServer):

Nu frate, nu face promisiuni pe care nu le poti indeplini. Si cand o sa auda mama ta tot bullshit-ul ala negandit o sa zica "vai ce fiu prost am, si ce e mai rau e ca ma crede si pe mine proasta"laughing. Zii doar ca o sa faci tot ce poti.

| samynța a răspuns (pentru xDreamServer):

Invata si tu sa scrii...

| cristinamaria003 a răspuns:

Pur si simplu spune'i ca vreti sa discutati, dupa care ii spui ca fizica este o materie care iti produce proble si ca ai luat un 5. Daca te cearta lasa capul jos si asculta, dupa sigur ii trece big grin

| buldogulus a răspuns:

Pai spune-i in felul urmator: Mami azi la fizica am luat un 5 deoarece nu ma stiut la test sau... si incepi sa ii spui ce note a luat fiecare minti si tu ca a a ta a fost cea mai mare nota!

| c1ko a răspuns:

Pai,daca vede ca te-ai straduit si chiar ai invatat, va intelege ca a fost o intaplare, dar daca vede ca nu ai pus mana pe carte/caiet, na, ai arso laughing

| Fytzze_Angelo_1993 a răspuns:

Nasolll