Buna, pai ca s intelegi bine la matematica trebuie sa lucrezi foarte mult! Uite cum poti proceda:iei frumos exercitiile facute in clasa, si iei o ciorna si faci rezolvarea acolo, apoi compari rezultatul tau cu cel din caiet.Insa sa stii ca daca pana acum nu ai intels bine lectiile precedente, nu vei putea intelege in continuare, asa ca, cat mai ai timp pana cand incepe scoala luni, repeta lectiile si formulele din urma si sigur vei invata si vei putea rezolva exercitii si probleme, insa trebuie multa munca! Bafta multaa!
Fi atenta la ore si fa-ti temele... daca nu sti sa le faci uita-te prin caiet ca ai modele si uita-te pe lectii ...totul e in temele alea ca acolo aplici ce ai facut in clasa, ales sunt importante si plus sa te mai uiti si tu pe caiet
Exersand! Poti sa faci un exercitiu singura, te corectezi si incerci iasasi. Asta se poate aplica f bine atunci cand vrei sa inveti ceva.
Invata cu un meditator, pentru ca el iti va explica foarte bine ce nu intelegi Crede-ma ca stiu ce zic.
Asta vreau si eu de 4 ani tot ma chinui ce zici de un meditator poate tu ai mai mult noroc ca mine(la mine nimeni nu are timp...)mult succes la un raspuns bun daca reusesti sa-mi spui si mied
Mult exercitiu.Fa-ti timp si lucreaza orice fel de exercitii...te va ajuta.
imagineazati ca numerele care trebuie sa le calculezi sunt bani.asa tiar fii mai usor
Eu,de obicei daca nu inteleg o lectie la mate sau la orice materie imi fac pe o foaie un ciorchine cu titlul lectiei in mijloc
Incearca sa iti umpli golurile. Adica sa incerci sa intelegi exercitiile cu care ai ramas in urma. Apoi sa faci exercitii,astfel iti vei dezvolta logica matematica si iti va fi mai usor,de exemplu, sa gasesti solutia intr-o problema. Si,desi e mai funny sa vorbesti cu colegul de banca, ajuta mult sa fi atenta la ora. Explicatiile profesorului sunt foarte importante si de multe ori,vei putea intelege din clasa. Pe scurt, recapituleaza ce n-ai inteles, fa exercitii si fii atenta! Succes!:*
Matematica=munca. Altfel nu. Iti pui la punct teoria, iei exercitii rezolvate fie din manual, culegere (uneori gasesti rezolvarea la sfarsit, dar daca nu stii teoria nu stii sa iti explici de ce e asa) si iti crapi capul pana intelegi.
TPU va rog imi rezolvati asta ca nu ma stiu cu astea! 7supra12 +5supra6...13supra 15 + 1 supra 5.
4 supra 15 ori5supra 8.15supra12inpartit la 5 supra 24 varogggggggg nu le stiu va rog frumos!