Mi s-a parut mai usor decat romana.
La primele verificari, n-am gresit nimic Sa bad si baremul.
Succes si tie.
Nasooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.
Mereu examenul la romana va fi mai usor decat la matematica.
Nu am stiut la subiectul II exercitiul 3.Desi chiar aseara am facut unul asemanator tot nu am stiut.Subiectul III exercitiul 1, am facut ceva sper sa iau de acolo vreo 7 puncte, iar la exercitul 2 nu am facut nimic
Sper sa iau un 7.Noroc!
Pai mi s-a parut medie, a fost mai dificil decat la romana, nota in jur de 9-9.40 bye
Eu sper sa averi note mici si cati mai multi care picati si la corectare sa fie un prof al dracu de rau sa va pici pe aia care nu stiti
Buna, EVALUAREA NATIONALA a fost superr la ambele nu a fost nici greu nici usor abia astept notele...dar mai greu a fost la mate
A fost mult mai greu decat la romana.parerea mea. sper sa iau 9 sau 9.40. bafta!
Hey! Mi s-a parut mai greu decat la matematica, logic.Dar daca stiai nu era asaaaa de greu. Sper sa iau intre 9-9, 50.Am gresit la subiectul III la primul exercitiu, punctul b.Prima oara scrisesem bun, dar apoi nu stiu ce mi a venit si am scris altceva. Oricum, sper sa iau nota mare.
A fost mai greu la mate... Oricum n-am gresit nimic... Iau intre 9.80 si 10 in functie de corector
iuli întreabă: