| obsesion15 a întrebat:

Cum vi s-a parut subiectul de la limba si literatura romana (EVALUARE NATIONALA)? Cat credeti ca luati? Si cum ati raspuns la SUB I A 3? Tot ce pot sa va spun este mult succes si la urmatoarea proba! VA PUP!

9 răspunsuri:
| IonutGosa a răspuns:

Accesibil,Nota nu stiu sper peste 9...la subordinata am raspuns: b.(atributiva)...si,succes si tie lamatematicabig grin:*

| Adriana_5358 a răspuns:

Buna.Subiectele au fost foarte usoare!big grinSi la ex 3 parca era ceva cu "int-o curte de imparat"era un pom.Nu mai tzin minte ca nu am foaiabig grin

| davidwarner a răspuns:

Nu a fost greu iau peste 9. La sb I A ex3 am scris,, intr-o coliba,, si,-n curtea acelui imparat,,.

| pufosheniaaa a răspuns:

Nu a fost asa de greu sper sa iau peste noua si la subiectul 1 ex 3 am raspuns ceva de genulse afla un pom atat de inalt incat. nu-i vada varful. si era se vede pe acolo prin inaltimile nestrabatute de ochiul uman si mersi sper sa stiu la mate si succes si tie

| iuli a răspuns:

Mi s-a parut simplu. Cred ca iau minim 9.5. La Exercitiul 3 am zis "-n curtea acelui imparat" si "prin inaltimile nestrabatute de ochiul omenesc".
Tu ce ai facut?

| Anduuu a răspuns:

A fost usurica! Eu am zis "in curtea acelui imparat se afla un pom " si "imparatia lui"! Nu stiu daca e bine dar nu incetez sa sperwinking

| Zuzulici_2979 a răspuns:

Buna! cred ca iau peste 9. a fost foarte simplu.j la sub I A3 am scris "-n curtea" si "intr-o coliba" :d

| Boom_2660 a răspuns:

Am scris „-n curtea acelui împărat " și „un pom atât de înalt".