| Mikasa a întrebat:

Hey TPUhappy Deci, am de ales dintre doua licee dn doua orase apropriate. Unul din cate am citit pe net, este pe locul 19 pe tara si avand in vedere ca am media 10 nu mi-ar fi greu sa intru. Chestia e ca am auzit ca acolo sunt cam multi fitosi si ca iti pastrezi media pe parcurs numai prin meditatii... Al doilea are profesori buni si el, plus ca acolo am si o verisoara care e profesoara si mi-ar fi mai usor happy Numai ca se intra cu medii de 7 :/ Pe de alta parte nu ar fi asa de rau, pentru ca existand intr-o clasa multi cu medii mai mici ca mine, astfel profesorii s-ar ocupa mai mult de mine la olimpiade happy Voi ce ziceti? Pe care l ati alege? Funda!happy

4 răspunsuri:
| elena445 a răspuns:

Cel de pe locul 19 daca vrei sa ajungi ceva daca nu vrei sa ajungi ceva in viata du-te la celalalt eu te sfatuiesc sa te duci la cel de pe loc 19. Dar unde stai

| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns:

Pai sti cum e...depinde ce profil are liceul respectiv.Eu iti spun sa mergi la cel care iti inspira incredere/calm/bunavointa, adica in acela care crezi ca va excela din toate punctele de vedere, ce crezi ca daca media de intrare daca e de 7 sau mai mica inseamna ca e un liceu slab? Nicidecum.Alege liceul care iti ofera o senzatie placuta, unde crezi tu ca te vei descurca si vei realiza ceva...
Toate cele bune. happy

| haapyfacesmilealotforme9090 a răspuns:

Liceele cu medii mai micute nu sunt neaparat rele. sunt licee cu media putin peste 8 in care se invata foarte bine si nu ai nevoie sa ai meditatii la fiecare materie. desigur, depinde si de profesori, dar nu te baza pe nota! eu zic sa mergi la cel in care se afla verisoara ta. este un super avantaj asta si poti sa ai medii destul de mari, mai ales cu ajutorul ei happy! sper ca te-am ajutat.