| gggggggggggg a întrebat:

Hey TPU!"Draga" noastar diriginta ne-a zis s ane gandim unde am vrea sa mergem luni in cele 2ore ale ei.Ne-am gandit la un muzeu, dar toate muzeele din oras sunt inchise luni. Dati-mi niste idei unde am putea merge.

5 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

La un cinema ar fi frumos.

| Euletitia a răspuns:

Buna! Propuneti-i sa mergeti intr-un parc sau Gradina Botanica(daca e vreme buna) sau la un film(daca tot aveti doua ore la dispozitie ar fi perfect). Ati mai putea iesi undeva la un suc/ o pizza/o prajitura intr-un local dragut, sa vizitati o expozitie ceva organizata in orasul vostru(daca e deschis lunea), la o biblioteca, de exemplu noi am fost in "Scoala altfel" la Biblioteca Universitara, sau sa vizitati o facultzate anume din Universitatea din orasul vostru(adica sunteti clasele a 11-a sau a 12-a, deci va i9ntereseaza domeniul). Bafta si inspirtaiein luarea deciziei prefecte si sa petrecti o zi frumoasa in prima zi de scoala. De asemenea, mult succes la teze si la lectii in jumatatea de semestru care v-a mai ramas! O seara faina!

| Diamondsz a răspuns:

Buna.

Pai in primul rand, gandeste-te la un centru cultural din orasul tau.Si poate sa va duca acolo.Dar depinde si unde stai.

Distractie placuta.

| DoctorChucky a răspuns:

Buna!
Ati putea merge la iarba verde! Daca timpul tine cu voiwinking Daca nu ati putea merge la un mall/biblioteca...
Distractie Placuta!

| Fabiana2R a răspuns:

In parc, la cinema...