Conteaza si nu prea.Depinde si de profesor, daca e absurd sau nu. Daca e "de moda veche" sa nu zic altfel, ar fi bine sa repeti cate ceva, bazele mecanicii si opticii ca pe alea le faci in a 9a. Daca e un profesor mai relaxat o sa o ia de la capat. Oricum te descurci, bafta!
Cu siguranta trebuie sa repeti materia de fizica din clasele 6-8. asa cum trebuie sa repeti si materia de chimie, de biologie, de limbi straine. Se presupune ca materia de romana si matematica ai repetat-o deja cand te-ai pregatit pentru admitere.
Sigur ca in clasa a noua se presupune ca stii ce ai invatat in clasele anterioare si ce inveti nou se bazeaza pe cunostintele deja achizitionate. Se va face o recapitulare in primele cam doua saptamani unde veti fi testati pentru a se stabili ce cunostinte aveti. Evident ca nu este neaparat sa faci recapitularea, este necesar daca vrei sa stii si sa fii printre cei buni.
Chiar daca va vor fi predate lectii la fizica, conteaza sa ai macar cunostintele elementare. La scoala nu prea am pus pret pe chimie, fizica si matematica (nici eu, nici profesorii), iar la liceu mi-a fost imposibil sa le invat si sa fiu in rand cu cea mai mare parte a colegilor.
anonim_4396 întreabă: