| BlackDarkAngel a întrebat:

Eu sunt foarte timida la scoala, bine nu atatv de timida precum credeati voi cand ati citit propozitia cu foarte timida...sunt timida cu invatatoarele/invatatorii. In rest cu colegii nu sunt deloc timida,mai degraba indrazneata,pe baieti chiar ii bat cu fetele ma mai cert. Sper ca ma intelegeti,cum sa imi inving..."teama" aceasta de a vorbi de a comunica cu profesorii? Eu ori las capul in jos,ori dau din cap ori raspund cu cate un da sau nu timid. Cand e cazul sa raspund si prin alte propozitii dezvoltate laughing atunci vorbesc foarte incet si ezit. Sunt unele fete la mine in clasa care ii raspund doamnei,care tipa la ea si care chiar isi bat joc de ea. Nu stiu cum au acest curaj si acest tupeu. Eu nu vreau sa am tupeu,vreau doar sa fiu in stare sa comunic cu un invatator. Funda! daca pot, voi da si vot. Astept cat mai multe raspunsuri! La maxim 10 raspunsuri aleg unul ii dau funda si vot, la celelalte doar vot.

Răspuns Câştigător
| feelb a răspuns:

"problema" ta este des intalnita in randul elevilor...nu stiu cat de bine inveti la scoala dar, din punctul meu de vedere ar trebui sa te sraduiesti mai mult cu invatatul. daca vei invata, citi etc...vei fi in stare sa comunici cu profesorii, invatatori astfel iti vei invinge teama sau timiditatea.multa bafta happy

| BlackDarkAngel explică (pentru feelb):

Pai...sunt cea mai buna eleva din clasa,iau premiul I in fiecare an scolar,am note excelente in catalog, pe agende, in catalog la toate materiile, si la purtare. Nu am ce sa invat mai mult! Din moment ce sunt laudata si la sedinte, nu stiu.

| feelb a răspuns (pentru BlackDarkAngel):

Ma bucur pentru rezultatele tale thumbs up. timiditatea se poate invinge prin a capata mai multa incredere in tine...intotdeauna repetati in gand "sunt cea mai buna","sunt capabila sa...", etc replici usor egosiste dar care functioneaza. vorbesc din experienta propie

5 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Asta e frica amestecata cu respect nu e neaparat timiditate. Inchide ochii si vorbeste sau daca nu poti priveste-i in ochi.

| Emmmmmm a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci sa iti depasesti aceasta teama deoarece incetul cu incetul ea te va invalui si iti va parea rau mai incolo... daca vei reusi, sa te comporti respectuos cu profesorii**nu ca celelalte colege ale tale** deoarece chiar daca uneori gresesc sunt mai in varsta si merita acest respet
sper ca te-am ajutat
pooop:*:*
funda?

| KhiraluWolf a răspuns:

Pai ai incercat sa comunici cat mai mult cu profesorii? Si eu am patit la fel dar teama am infranto simplu comunicand cu ei pe mess prin clasa!laughingEu mai fac si glume cu profesoriirolling on the floorAcum serios! Daca vrei ca infranti "teama"Ti-as sugera sa comunici mult cu profesoriii! CU profa de mate sunt acum chiar si amici si prietenihappyCand un profesor te intreaba cv raspunzi cu ce poti chiar daca colegii rad de tine! eu la geografie am 4 laughing))ca n-am invat! Eu la profesorii le zic cateodata ca n-am chef sa invat rolling on the floorsper sa dai funda