| violeta88 a întrebat:

Hey tpu.Eu trec a 7a si nu stiu ce caiete sa imi iau. Care sunt mai bune cele studentesti cu spirala sau cele studencesti normale? Eu nu mi-am luat pana acum spiralate si ma gandeam sa incerc dar care sunt mai bune?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mie alea cu spirala mi se par incomode si cred ca sunt si ceva mai grele

| zyxelcool a răspuns:

Alea cu spirala nu te incomodează la scris?
Eu consider că sunt mai bune cele studențești normale.
Partea faina la cele cu spirala este faptul că le poți întoarce mai fain dar na acum cum îți place ție...dar ferindu.te de spirală că inevitabil e incomod sa treci cu mana peste ea când scrii, îți deformezi și scrisul.
⚠Strict părerea mea

| Ist a răspuns:

Alea cu spirala sunt incomode. Au multe avantaje sincer...dar si dezavantaje.Eu zic sa iti iei si unul/doua cu spirala sa vezi cum e.

| Doja a răspuns:

Ai avantaje si dezavantaje. In afara de diferenta de pret cele spiralate au volum un pc mai mare datorita spiralei, fiecare pagina e prinsa independent si poate fi rupta mai usor individual (Ceea ce poate fi si bun si rau) dar peste 20 de ani inca vor fi lipite.

Caietele lipite sunt mai rezistente pentru ca foile sunt prinse pe o suprafata f mare cu lipici, au volum un pic mai mic pentru ca nu ai nevoie de grosimea spiralei, foile se rup greu dar lipiciul se poate dezintegra pe masura ce se usuca.