| PAV21 a întrebat:

Hey TPU!
Imi puteti face va rog un discurs de clasa a 7-a pentru clasa a 8-a care termina scoala generala?

Răspuns Câştigător
| apomarpfa a răspuns:

Dragi profesori si elevi, Doresc sa va prezint felicitari in numele clasei a VII-a., atat doamnei diriginte..., care si-a sustinut si si-a indrumat elevii, cat si elevilor care s-au straduit sa dobandeasca cat mai multe cunostinte si rezutate frumoase la invatatura. Sunt sigura ca acesti ani petrecuti impreuna nu vor fi dati uitarii, ci vor ramane vesnic in amitirea fiecarui elev. Fiecare amintire a unei clipe placute sau surprinzatoare va aduce in timp o raza de fericire pe chipul fiecarui elev care a apartinut candva colectivului clasei a VII-a. Dorim sa va uram succes in continuare, pe orice drum veti urma si sa va amintiti mereu cu bucurie de minunatii ani petrecuti in gimnaziu!

| Violleta2022 a răspuns (pentru apomarpfa):

Te sfatuiesc sa nu mai faci temele copiilor, fiind interzise pe TPU.
Respecta conditiile de folosire ale acestui forum, daca nu doresti sa fii avertizat pentru publicari ilegale, sau blocat.

Uite aici ce NU ai voie pe TPU (pune mousul pe intrebare, ca sa vezi raspunsul):
https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
40. Ce este interzis pe TPU.ro?
"Ne dorim ca TPU.ro să fie o agora, un spaţiu al exprimării libere, unde toţi membrii comunităţii noastre să se poată simţi în largul lor şi unde să poată interacţiona nestingheriti. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim tot timpul că libertatea noastră este limitată de libertatea celorlalţi şi că, asemeni oricărui alt spaţiu public, TPU.ro are câteva reguli de conduită pe care trebuie să le respectăm cu toţii.
În linii mari, pretindem utilizatorilor noştri respectul reciproc, formularea clară a ideilor şi combaterea cu argumente a unei idei, nu desfiinţarea unui utilizator prin injurii.

Fiindcă aceste aspecte nu sunt mereu înţelese la fel de toată lumea, iată ce nu permitem noi pe TPU.ro:
- la nivelul postărilor, se consideră ca nepermis tot ce este pasibil de respingere;
- injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbală şi ameninţările de orice fel;
- manifestări ale intoleranţei faţă de orice etnie şi faţă de opţiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecăruia; instigarea la ură şi intoleranţa;
- spam/publicitate nesolicitată;
- rezolvarea de teme pentru acasă prin intermediul postărilor pe TPU;
- postările triviale sau care nu corespund cu specificul site-ului;
- postările care nu sunt formulate ţinând cont de regulile minimale ale gramaticii;
- postările care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt etc);
- postările care încalcă drepturile de autor, oferind informaţie preluata din alte surse, fără precizarea acestor surse;
- postarea de linkuri de pe diferite site-uri care promovează sau încurajează pirateria;
- hărţuirea utilizatorilor;
- abuzul de orice fel (abuzul de dreptul de a posta, abuzul de dreptul de a vota sau de orice alta funcţie de pe site);
- asumarea identităţii altor utilizatori sau crearea de clone;
- hacking.
În cazul întrebărilor din secţiunea Cauze Nobile, TPU.ro îşi rezervă dreptul de a şterge toate răspunsurile care nu respectă regulile minimei decente, care sunt în afara subiectului sau care ar putea leza imaginea respectivei cauze nobile.
Cine nu este de acord cu aceste reguli este liber să ne comunice acest aspect şi, dacă situaţia nu poate fi soluţionata astfel încât toata lumea să fie multumită, este liber să îşi încheie activitatea pe TPU.ro."

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Aste este tema ta scolara, de care ar trebui sa te procupi, nu sa rohi pe altii sa ti-o scrie!

| unvecin a răspuns (pentru Violleta2022):

Pare o sarcină pe care a primit-o doar el, nu toată clasa. Și nu e ceva ce faci în fiecare zi... Posibil că i-ar prinde bine un pic de ajutor. Oricum tot ce poate primi aici sunt doar sugestii, în linii mari, pe care el să le prelucreze într-o formă finală. happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru unvecin):

Nu are importanta ca eset o tema individuala, ca tot "tema scolara" inseamna si tot la categoria celor interzise, se incadreaza.
Asadar, el nu avea voie sa posteze, cererea asta pentru ajutor la teme!

| XxKAMELIAxX a răspuns (pentru Violleta2022):

Scuzati.ma pentru ca ma bag in discutie dar:
Poate acest copil nu s-a exprimat bine, dna Ana. vroia sa roage oamenii de pe TPU sa il ajute cu exemple de discursuri pentru ca el n.a mai facut asa ceva pana acum.Nu e nevoie sa dramatizam si vai de capul nostru..nu.i asa? Suntem oameni si trebuie sa ne ajutam reciproc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru XxKAMELIAxX):

Pentru acest lucru, are colegi cu care se poate consulta, sau chiar parinti lui, l-ar putea ajuta.
Dar teme scolare pe TPU, nu sunt permise pe TPU!
Cititi si respectati Termenii si Conditiile de folosire ale forumului TPU. Iar daca nu va place de ce scrie acolo, puteti parasii forumul, ca nu va retine nimeni aici.

Din pacate, regulile trebuiesc respectate de toti userii!
https://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
40. Ce este interzis pe TPU.ro?
https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Draga,stiu regulile.Nu e nevoie sa te obosești sa scrii atat.Nu te dor degetele, domnisoara?
Poate a vrut sa fie ceva mai delicat si ceva din inima, fără să ceară vreun ajutor din partea cuiva din viata reala sau poate a cerut ajutor din viata reala dar ideile nu au fost bune sau pe asteptarile lui.
Nu gandesti cand scrii ceva, dna Ana Maria? Ma deranjează cand cineva incearca,, sa ajute,, prin a face aceste lucruri pe care le faci tu.Multi useri sunt deranjați de tine, nu observi?
Inteleg ca vrei sa dai sfaturi pentru toti, dar nu se poate.Limiteaza.te in bunul simt. Poate acea persoana stia regulile, nu e nevoie sa te crezi vai Doamne nu stiu cine!

Te.am sfătuit, nu te.am jignit. Daca crezi ca te.am jignit, atunci imi cer mii se scuze!
Dar dacă a ajuns un om sa întrebe ceva important pe TPU inseamna ca are nevoie de acel ajutor si ar trebui sa fie ajutat.Nimeni care stie sa faca un lucru nu vine sa întrebe despre ce stie deja.L.ai fi putut ajuta putin,in loc sa sfătui alte persoane de regulile site -ului pe care le cunoastem cu totii, ca nu trăim pe tărâmul viselor! Fiecare mișcare are o regula, fiecare greșeală are o plata, fiecare persoana are o problemă, fiecare animalul are o dezamăgire!
Încă o dată: ÎMI CER SCUZE!

Mai fetita, invata sa fii polictioasa, ca nu suntem de aceiasi anisori amandoua.
Tu esti copil mic, in scoala generala, dupa cum te vad in poza, iar eu, ti-as putea fii bunica.
Asta esti tu si prietenele, asa-i?
https://www.facebook.com/....../photo.php

Te sfatuiesc sa nu incerci sa ajuti pe nimeni la teme, fiindca este interzis pe acest forum!
Citeste Termenii si conditiile de utilizare ale acestui forum, macar sa intelegi cand nu vei mai avea acces, de ce ai fost blocata.

Ma bucur ca.mi dai sfaturi, dar stiu la ce ma bag cand fac ceva.Asa ca, te rog, nu ma sfătui.
Inteleg ca esti mai in varsta, dar fiecare are dreptul la opinie.Am fost politicoasă si nu te.am jignit, doamna Ana Maria! Ba chiar, mi.am cerut scuze daca te.au deranjat intr.un fel vorbele mele!

Ma indoiesc ca stii in ce te bagi sa dais faturi, in sepcial cand o faci taman impotriva regulamentului forumului.
De aceea te sfatuiesc sa citesti si sa respecti regulile forumului, daca nu vrei sa fii santctionata.
Incearca sa fii ai pliticoasa pe viitor, ca nu suntem toti copilasi mici pe aici.
Inca un sfat: daca nu stii sa raspunzi la o intrebare, mergi mai departe, nu-i nimic sca esti inca foarte mica, dar nu intra in discutii si polemeici cu alti useri, in special avand gura mare fara rusine.

Doamne fereste!
Ti-am raspuns politicos la tot ce ai spus si inca continui. Pune punct, te rog! Ca sunt mica, ca sunt mare.ce-ti pasa, dna Ana Maria? Am voie la opinie! Si asta n-o sa poti schimba!

Nu ti-am interis eu sa nu-ti spuiparerea sau opina, dimpotriva!
Eu te-am sfatuit sa respecti regulile forumului si sa raspunzi cuviincios pe forumuri, mai ales cand intervii in raspunsul altora, fara sa ai habar de reguli impuse aici, asa cum ai facut.
Incearca sa te opresti acum din comentarii anoste, daca ai inteles macar, ce tot iti spun de 4 mesaje incoace: respecta Regulamentul forumului!

| PAV21 explică (pentru Violleta2022):

Păi cand ai nevoie de ajutor acest forum este o solutie de luat, uneori, in considerare deci cred ca ar trebui sa fie posibil sa pui astfel de intrebari la care sa poti primi si raspunsuri.

| Violleta2022 a răspuns (pentru PAV21):

Baiete, se permite orice pe forumul asta, mai putin temele scolare!
Asta fiind unica ta obligatiune, de care noi nu avem voie sa te primam.
Citeste regulamnetul forumului si respecta-l!
Cat priveste ajutor la teme, vezi ca ai colegi care te pot ajuta si parinti!

Buna! Cum iti permiti sa ne zici,, băiete,,,,, fetița,,? Cine va credeti, doamna Ana Maria? Poate stim regulamentul, poate nu..nu ne mai agasati cu regulamentul! NU VA MAI DERANJATI! Am inteles toti, cred. Spui o data, spui de două ori.dar nu suntem cu mintea redusă.Va rog frumos sa incetati discutia!

Uite ca-mi permit, pentru ca-mi permite varsta.
Tu de exemplu esti o fetita mica si obraznica, care are tupeu sa vorbeasca urat pe un forum, unde sunt si adulti.
Rusine parintilor care te-au crescut si nu te-au educat!

| alacudroage a răspuns:

Streangul de gat e mereu o solutie