In primul rand, daca poti(daca nu poti, roaga-te Domnului sa poti), roaga-te ca ele sa se schimbe, sa se vindece de frustrari(caci asta e problema lor, cred eu; sunt frustrate si putin invidioase pe tine, fiindca esti olimpica la chimie-ceea ce nu poate oricine). Apoi, cand sti mai linistita si cand sunt si ele mai linistite, abordeaza-le si roaga-le sa-ti spuna de ce se comporta in felul asta. Spune-le ca tie iti place chimia si ca oamenii sunt diferiti, au gusturi diferite, gandesc diferit, simt diferit. Iar daca-Doamne fereste, nu inteleg, atunci ignora-le! O sa vezi ca, la un momentdat, se vor satura si-ti vor da pace.
In ceea ce priveste fata care le-a lasat balta pe celelalte pentru tine: acest fapt dovedeste ca este un om bun si un prieten adevarat. Multumeste-I Domnului ca o ai pe ea(rar intalneste un om de genul acela) si multumeste-te cu prieteni putini, dar adevarati. Si daca ai doar un prieten si acela e bun, conteaza; sunt oameni care nu au pe nimeni, si ajung de-si iau viata din cauza asta. Asa ca: SLAVA DOMNULUI CA O AI PE EA! Pretuieste-o, caci merita!
Doamne ce copilarismne idioate, oricum inteleg de ce este o problema pentru tine. Exista 2 situatii:
a). poate esti nesuferita si nu iti dai seama (adica vb tot timpul numai despre asta, le barai la cap, renunti la activitatile voastre ca trebuie sa inveti etc.)
b). colegele tale sunt niste idioate, care trebuie sa faca misto de cineva ca sa aiba un motiv de ras. Au impresia ca le da un aer de superioritate.
In orice caz, eu unul mi-as face alti prieteni, care nu judeca totul asa de dur o situatie anume. A da, si daca genul ala de om care sta toata ziua cu nasul in carte sa ajunga la nationala, ia si tu pauze, mai iesi pe afara, in viata trebuie sa te si distrezi.
Nu am vorbit absolut deloc de obiect cu ele, nu le-am zis sa invete sau ceva de genul. Ma comportam ca si cum nu se intampla nimic. De asta ma intrebam de ce...
Ce tampeniestiu cum te simti mie mi s-a intamplat la ora de sport...se jucau meciuri importante pe judetul arad.Eram arbitru central si pe la jumatatea meciului un jucator din echipa scolii unde sunt eu vine si ma injura(i-am dat cartonas galben) vine peste 10 min si zice du-te- *****-matii ma intorc si ii intorc un pumn de pica(chem primul ajutor de pe tusa) si se revolta antrenorul nostru(profu de sport) sa ma dea afara dar nu prea a putut stiu prin ce treci taci din gura o perioada si fale intr-o zi felul adica cand iti mai spun ceva jignitor lovestele
Eu zic sa te muti la Stiintele naturiiasa scapi si de acele fete (sa stii ca ele sunt invidioase pe tine ca nu stiu chimie, de aia fac asa) si in plus daca te muti acolo o sa-ti placa mai mult. Funda?
xDicsii întreabă: