Nu trebuie sa iti faci grij pentru examene, sunt foarte usoare pentru ca iti da ce ai facut si in anii trecuti 5-8, Daca chiar vrei sa iei meditatii 2 ore pe zi si cu o profesoara buna iti spun eu ca este excelent. Tot ce conteaza la acest examen este sa iei macar la o materie peste 5, De exemplu daca la romana iei 6 si la mate 4. 4, 44 etc. Nu este o problema petru ca tie ti se va face media din rezultatul examenelor si media notelor 5-8. Oricum asta nu inseamna ca trebuie sa te bazezi doar pe o materie. Si sa ai grija ca sunt camere de supravegheat si cate 2 profesori in clasa deci daca vrei sa copiezi las-o balta Oricum nu te agita chiar daca pare infricosator nu este deloc. Si eu am fost agitata dar cand am vazut subiectele am inceput sa scriu fara sa ma opresc (si nu am invatat cine stie ce)
Din experienta proprie iti pot spune ca meditatiile nu te vor ajuta decat sa secatuiesti rezervele financiare. Matematica se invata dupa multe ore de studiu individual, dupa cartile si notitele din liceu. Pentru a recupera lipsurile din urma, efortul tau trebuie dublat si in acest scop trebuie sa renunti la a avea timp liber, decat strictul necesar. Si ia aminte, incepi de pe acum, nu mai este timp pentru amanare.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: