| Justmeandmysmile a întrebat:

maine am olimpiada si am peste40 de file de invatat cum sa facs retin toate frazele astea complicate? si sa ma descurc la probleme? mentionez ca sunt clasa a 9-a.

Răspuns Câştigător
| andreidraga a răspuns:

La ce materie este olimpiada?

Eu iti recomand sa nu iei materialul ca lectura. Incearca sa-l schitezi cu un pix, sa faci un desen prin care sa-ti explici ce e acolo, sa iti reformulezi propozitiile astfel incat sa le retii mai usor...

5 răspunsuri:
| cristinapasager a răspuns:

E cam tarziu sa ingrasi porcul. Trebuia sa te apuci mai din timp.

| deuceD a răspuns:

Probabil la romana, si eu ma duc la proba pe scoala. Poate ma fac cu un 10 la romana.happy Nu te chinuii asa e o olimpiada, daca nu le-ai invatat pana acum nu iti ridica standardele asa sus.

| costin7 a răspuns:

Pai eu sunt in clasa a IV-a si cand am lucrare repet totul foarte bine si imi imaginez scrisul pe caiet si imi aduc aminte mai usor si daca vrei sa inveti mai usor concentreazate si, succes.

| annzloveslife a răspuns:

Olimpiadă la ce obiect? tot ce e mai important îţi poţi însemna pe o foaie şi încerci să memorezi

| sergiufir a răspuns:

Si eu tot a 9. daca ai un mp3 sau un telefon care inregistreaza si niste casti e super.iti inregistrezi frazele pe mp3/telefon si dupa care le asculti cu ateniti mult timp.Castigi si timp si nu va fi obositorwinking