anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine incepe liceul si nu stiu cu cine trebuie sa ma duc in prima zi, cu mama...cu tata... habar nu am. voi cu cine va duceti in prima zi?happy

14 răspunsuri:
| medex3 a răspuns:

Sincer... du-te cu un prieten sau du-te singur.Nu te duce cu parintii.E aiurea rau.happy Trebuie sa ai incredere in tine si o sa vezi ca totul va fi bine.
P.S; daca ai diriga nu uita floriile.Prima impresie conetaza mereu.

| 1Q a răspuns:

Nu te du cu parinti ca o sa rada viitori tai colegi de tine,si eu trec a noua si iti zic nu te supara, eu ma duc cu un preten care ii in aceeasi liceu dar in clase diferite, daca u nu au cu cine du-te singur ca nu-i rau.

BFT, si succes in a 9-a

| HeliosMetal a răspuns:

Eu ma duc cu un prieten care e in aceeasi clasa cu mine, daca nu, cel mai bin ar fi sa te duci singur.Sa le arati ca poti sa te descurci.

| Cristea a răspuns:

Bai fratelaughingcand incepe liceul te duci si tu singur...ce naiba. Treci a9a si te mai duci cu parintii la scoala? Wtf?!

| KinoAndreea a răspuns:

laughing eu merg singura si in drum trec pe la o prietena si mergem amandoua ...si fara suparare unii coelgi mai rautaciosi s-ar putea sa rada de tine ca mergi inca cu parintii.tongue

| Candace a răspuns:

Eu cu BFF! suntem la clase paralele.du-te cu cine crezi tu ca e bine. ce daca te duci cu parintii?! doar nu ti-e rusine cu ei, nu?

| Cireașăăă a răspuns:

Trebuie sa te duci cu ei

| adyy95 a răspuns:

Mai Vassy cum sa mergi cu parintii cand incepi liceul mergi singur si eu incep liceul maine si le-am zis parintilor sa nu se gandeasca sa vina cu minelaughing asa sa faci si tu

| christina94 a răspuns:

Singura happy

| MirunaElena a răspuns:

Pai la mine mama e profesoara in liceu si merg cu ea, dar oricum nu prea avem treaba una cu alta.deci cred ca cel mai bine te gandesti cu cine vrei tu sa mergi big grin parerea mea :d

| RoxyAngel a răspuns:

Eu ma duc singura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mdah asa ma gandeam si eu tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma duc singur, ca mama se duce cu ceilalti frati ai mei mai mici. Si tata e la servici!

| Catalinxxxx a răspuns:

Eu zic frate sa te duci cu cine te simti tu mai bine de care parinte iti place cu ala sa te duci sau mai bine du-te cu amandoi daca vrei.O FUnda PLZ