| Elis07 a întrebat:

Mie imi place engleza si stiu destul de multe, la scoala am numai note de 10 [sunt clasa a 7'a], dar parintii mei nu-si permit sa ma mediteze. asa ca incerc sa o invat singura, dar nu stiu cum. am incercat sa citesc o carte dar sunt cam multe cuvinte necunoscute si ca sa le tot caut in dictionar imi ia mult timp. Cum as putea invata mai multe, sa-mi imbogatesc vocabularul si chestii de genul? :3 funda cel mai bun raspuns.

3 răspunsuri:
| DianaDecember24 a răspuns:

Sunt exercitii online, daca te referi la gramaticathinking

| breezy a răspuns:

Asculta versurile lui Eminem si uita-te in dictionar dupa ce nu stii. El citea dictionarul cand era mic. laughing

| mihai741 a răspuns:

Primul lucru: pune-te bine la punct cu gramatica. Dacă nu o cunoști cât de cât bine, la început măcar, nu poți înțelege exact unele structuri sau ce mai poți întâlni în exercițiile tale.
2. Engleza este una dintre cele mai... „populare" limbi când vine vorba de a o învăța cu ajutorul internetului, pe site-uri. Precum primul comment, ar trebui să cauți: „Learn English online" sau „English grammar exercises", ceva în genul acestora.
3. Pixul și hârtia. Nu poți altfel învăța. Click-urile sau holbatul îndelung în monitor nu sunt chiar atât de eficiente. Dacă poți să strângi ceva bani și să-i investești cu folos, ai în librării o sumedenie de cărți numai cu exerciții, texte de citit, unele foarte bine structurate.
4. Pentru că nimic nu bate practica - fă-ți, dacă poți și dacă vrei, un cont pe www.livemocha.com. Partea bună este că te poți înregistra și „actual people" te sfătuiesc și-ți oferă sprijin.

Multă baftă, orice limbă străină învățată nu-i de prisos!