| Mandeliu a întrebat:

Nici nu stiu de unde sa incep.

Am inceput sa intampin dificultati la scoala, in general. Pur si simplu nu ma pot concentra. Sunt momente cand ma concentrez doar pe lectia predata si la un moment dat pierd firul si nu mai inteleg nimic. La teme, cand vad ca nu inteleg ceva pur si simplu ma demoralizeaza si las totul balta. Imi este frica sa fiu ascultat oral si la tabla in general la romana si la mate. Stiu ce trebuie sa zic, dar ma blochez. Fac si pregatire la mate si romana, si acolo se intampla exact acelasi lucru. Desi ma stiu cu ambele profesoare deja de 1 an si am dezvoltat niste "relatii" destul de deschise, simt ca nu ma pot concentra cand se uita la mine si asteapta un raspuns. Insa, daca sunt lasat singur sa lucrez, fac. Aproape toti profesorii spun ca sunt mai mult decat capabil sa invat, ca sunt "branza buna in burduf de caine", dar nu se vede si simt ca nu mai pot sa ma concentrez. Am observat ca am uitat o mare parte din morfologie si sintactica, desi cu exact o saptamana inainte cand am lucrat totul era bine, cu cateva retusuri. La fel si la geometria in spatiu, de cand cu perpendiculara pe plan pur si simplu nu mai vad in spatiu. A ajuns sa ma ajunga oboseala cu programul de dimineata de anul asta, si nu reusesc sa imi organizez timpul, mereu imi pierd timpul ampulea cu chestii banale. Sunt clasa a 8-a si la examen am pretentii destul de mari, la un 9-9.10, doar ca simt ca pur si simplu nu o sa reusesc. Cateva sfaturi care sa ma ajute? Multumesc.

1 răspuns:
| Havi a răspuns:

Esti prea incarcat si din cauza asta esti asa....incearca sa te destingi un pic si sa te odihnesti mai mult poate ajuta