| bubulina2012 a întrebat:

nu ma pot hoatari ce profil sa aleg intre mate-info si filologie. la examen am luat mai mult la matematica, dar a fost examenul usor.Pe de alta parte, ma fascineaza mai mult materiile de la filologie si sincer nu imi plac fizica si chimia. Acum daca totusi m-as decide sa ma duc la filo, trebuie sa o conving pe mama. ceva idei? Btw, ma duc in scoala centrala, care, din cate stiu e o scoala buna pe partea de uman. multumesc anticipat pentru raspunsuri! funda!

5 răspunsuri:
| TheWalker11 a răspuns:

Eu nu stiu cum e pentru ca nu sunt la liceu dar eu zic sa te duci pe uman pentru ca sunt materii care o sa te ajute mai mult in viata decat cele de la mate-infowinking.

| SabbyNightShadow a răspuns:

Eu iti sugerez sa urmezi filolgia. La mate-info e foarte greu si materia e mai complicata la materii precum info, mate, chime, fizica. Dar la filologie nu vei face aceste materii aproape deloc. :3 Dar cred ca stii asta deja asa ca am sa iti spun doar ca daca as fii in locul tau as opta pentru filo.

| DeeaV a răspuns:

Urmeaza ceea ce iti place tie, la filo, din clasa a 10-a, scapi de chimie, fizica, biologie si ramai cu 1-2 ore de mate.

| fluture156 a răspuns:

Orice alegere ai lua, trebuie să îţi placă ceea ce faci. Cred că e cel mai important lucru. happy

| PerfectLife a răspuns:

Depinde ce vrei sa urmezi pe viitor.La mate-info vei avea 3 ore de fizica si 2 de chimie in a9-a si a-10-a dupa care doar una.