De asta am si zis sa alegi mate`info este mult mai greu ca la filologie dar sansele de a avea slujbe mai bine platite sunt mult mai mari decat daca urmezi filologia:*
Eu sunt la filologie și te sfătuiesc să alegi mate-info, pentru că apoi poți continua la Universitatea Politehnica la Facultatea de Automatică și Calculatoare.
Eu zic sa nu te bagi la mate-info. sunt la mate-info si nu mai suport.e foarte greu, chiar daca tu zici ca stii mate o sa vezi la liceu ca n`o sa te mai recunosti.o sa-ti scada mediile mult.o sa ai 4 ore de mate 5 de info si e cam naspa.plus ca e mult de invatat Eu zic sa nu te duci la mate-info pentru ca o sa regreti, oricum alegerea iti apartine
Nu e vorba ca la liceu va fi mai greu,dar as alege un profil care sa imi asigure un viitor bun,daca as alege filologia ce as putea deveni? Mi-e totusi imi place sa invat, sa-mi fac temele( pana la un anumit punct>.< )ci nu sa ma holbez la Tv, dar nici tocilara nu sunt.Imi place informatica iar domeniul IT este bine platit
De asta am si zis sa alegi mate`info este mult mai greu ca la filologie dar sansele de a avea slujbe mai bine platite sunt mult mai mari decat daca urmezi filologia:*
Eu zic sa alegi Mate-info pentru ca la profilul asta inveti si engleza destul de mult pe cand daca dai la filologie vei avea mai multa engleza dar mult mai putina matematica