Gandeste-te, cate specii de vietuitoare au existat si exista pe Pamant, iar unica specie "omul" abia este constient de cativa ani (din cateva milioane) de posibilitatea existentei vietii si pe alte planete.
Restul vietuitoarelor abia au sau nu au deloc constienta, mai ales asemanatoare omului (sa luam ca exemplu gainile).
Pe de alta parte, pentru colonizare trebuie si conditiile asigurate vietii: temperatura, atmosfera, alimente etc.
Poate, daca avanseaza rapid tehnologia si omul reuseste sa-si distruga total mediul in care traieste acum, va inventa si tehnologiile necesare colonizarii altor planete, de exemplu pe Marte.
S-a dovedit ca in urma cu cateva miliarde de ani Marte era o planeta verde si plina de oceane, si in ziua de azi cei de la NASA au declarat ca exista apa in stare lichida, dar nu la suprafata pentru ca ar ingheta. Daca si in ziua de azi ar fi la fel fii sigur ca am fii mers acolo pana acum, daca ar fi fost si viata posibil sa ne semene cat de cat.Cred ca o si colonizam deja
Pai ai auzit de SaturniFraternitas?
Ai auzit de ocult vreodata?
Extraterestrii antici, demoni, archoni, fizica cuantica?
Am auzit de toate, înafară de "SaturniFraternitas". Dar astea-s conspirații / teorii / ipoteze. Pot să fie reale, cum pot să fie și false. Deși mi se pare plauzibil ca multe zeități din istorie să fi fost ființe avansate pe care oamenii vremii le considerau zei că era mai ușor de procesat pentru ei.
Noi din viitor, timpul nu e liniar, e o iluzie