Nu exista ca un profesor sa faca o asemenea diferenta, esti sigura ca nu sunt alte motive la mijloc?
Nu nu sunt alte motive la mijolc doar prin simplu fapt ca ea invata mai bine e mai cuminte ( in ce sens e mai cuminte adica si mai timida si mie nu.mi place biologia si cred ca si asta a fost.Eu daca invat o lectie invat cand stiu ca ma asculta sau dam test in schimb ea invata fiecare lectie si raspunde la fiecare ora.)
Nu am niciun sfat pentru tine.si stii de ce? pentru ca asa e peste tot. si la mine e la fel, si uite ca-s a12a.ma intereseaza sa iau bacul si sa ajung la o facultate buna! stiu cum e sa fii nedreptatit, dar trebuie sa intelegi ca multi profesori au o sensibilitate pentru cineva anume dintr-o clasa, stiu si cum e ca toti sa simpatizeze o singura persoana, dar helloo...asta e viata! as putea doar sa iti spun sa nu te mai consumi, sau daca ai curaj, te duci frumusel la director si iti spui oful succes
Pai iti multumesc oricum mi.ai fost foarte de ajutor :* Si multa bafta la bac. Cu toate ca sunt abia a7.a nu vreau sa ajung la bac... Dar ce sa faci timpul trece... :*
Sincer acum am vazut ca majoritatea profesorilor fac diferenta intre elevi buni si cei mai putin buni la invatat..asa patesc si eu..incearca sa ii zici ceva profesoarei sa vezi ce zice dar sigur e ceva la mijloc.
Pe mine ma enerveaza cea de geografie! Nu mi-am adus o fisa si m-a ascultat. Si pe colega mea nu a adus atlasul si nu i-a facut nimic. Dupa ce ca profa e urata, mai si semnalizeaza.
Deex întreabă: