| AntoniaOrman a întrebat:

Se intampla ceva ciudat in ultima vreme,adica la scoala aveam note bune, de 10 si 9. Dar acum am inceput sa stau cam mult la calculator si am inceput sa iau si note putin mai mici... 7, 6 si chiar un 5 am...cum sa fac sa nu mai fiu dependent de calculator si sa invat mai mult?

Răspuns Câştigător
| Chøço a răspuns:

Buna!

Este din cauza calculatorului. Incearca sa te axezi mai mult pe scoala si invatatura pentru ca avem nevoie de educatie pentru a deveni cineva in viata.
Bafta!

4 răspunsuri:
| Tedy200013 a răspuns:

Incearca sa stai departe de calculator si invata, insa daca chiaresti dependent si nu te poti abtine, nu stiu ia si tu o piesa importanta de la el si pune pe cineva sa o ascunda bine, iar dupa ce ai terminat cu temele, cere-o inapoi.
Altceva nu mi-a venit, insa sper sa te ajute ideea mea.

| xXRemyXx a răspuns:

Sti ce s-a intamplat, nu te-ai mai putut concentra la fel din cauza calculatorului, si nu ai mai putut retine la fel de bine! Sper ca ti-am fost de folos!laughing

| Weider a răspuns:

Nu poti, doar decat cu vointa, incearca sa faci sa te preocupe mai mult notele scolare decat statul in fata pc'ului.

| Ruxy_4054 a răspuns:

Internetul,dar mai ales Facebook-ul provoaca dependenta, asta e sigurlaughing! Incearca sa imbini utilul cu placutul:cauta informatii noi despre temele de la scoala pe net si in acelasi timp stai conectat si la retelele sociale happy Sper ca ti-am fost de folos.Mult succes:*!