| adddaa a întrebat:

Stiu ca o sa vi se para ciudat, morbid si aiurea, dar vreau sa ma fac medic legist.

In clasa a11a vreau sa ma transfer la stiintele naturii.

Ce facultate as putea sa urmez? Tot medicina? (daca s-ar putea, as vrea undeva afara, ati putea sa-mi dati cateva exemple?)

Multumesc anticipat! :*
Funda/vot

Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

De ce sa ni se para ciudat? Este o meserie ca oricare alta...si destul de importanta.Nu stiu sa iti dau exemple din afara, dar da, tot facultatea de medicina generala trebuie sa urmezi.

2 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Ca pe o cercetare o vad si eu,adica vei putea ajuta foarte mult ca diferite persoane sa elucideze moartea cuiva drag,poti ajuta in diferite anchete ca sa stabilesti daca pers. respectiva a fost omorata sau s-a sinucis(vei afla cum, cu ce, etc) si cu ocazia asta poti cerceta multe chestii despre corpul uman.Am auzit de un mare doctor(imi scapa acum numele, dar daca te vei informa vei afla-oricum e roman)care tot asa a lucrat la morga dupa facultate si a descoperit multe chestii in domeniul neurochirurgiei, a facut experimente pe cadavre si a fost recunoscut mai apoi ca un important medic.

Nu e deloc o meserie pentru oameni emohee hee

| adddaa explică:

Pai... cand discutam cum ne vedem noi si daca ne vom intalni peste vreo 10-20 de ani, toti prietenii mei au inceput sa rada cand au auzit ca vreau sa fiu medic legist. Unul dintre ei a spus ca doar un emo ar face asta, etc, etc... dar pur si simplu, simt ca ma atrage, ca e o meserie plina de chestii noi sau ma rog, neasteptate, mi se pare ca e un fel de „cercetare" laughing