Mdah nasol ca acum la vara plec din tara ...
Adica? am 4 pe primul semestru iau acum iar 4 pe al 2 lea si dupa cum se termina scoala pot da corigenta? in asa fel incat sa am timp sa ma inscriu pentru bac? astept raspuns Funda daca ma lamuresti mai bine
Am vrut sa fac doar 10 clase dar am zis sa-mi creez un viitor si le-am facut si pe astea 2... Daca nu intru in bac toti acesti 2 ani se vor duce pe apa sambetei si am si invatat de 1 luna m-am pus cu burta pe carte imi va distruge viitoru daca nu-l iau Dar cum numai e mult timp matematica o voi amana pe anul viitor voi lua doar la biologie si romana si la anul dau si la matematica Multumesc pentru raspuns o zi buna!
Chiar e pacat sa pierzi acesti doi ani. Spor la invatat. O zi buna si tie.
Da. Corigentele se dau inaintea sesiunii de toamna a bacalaureatului. Ai timp sa te inscrii. Dar la ce note ai, ma intreb daca mai poti salva ceva. Poate daca te pui serios cu burta pe carte de azi. Ba nu, de ieri. Gindeste-te serios la viitorul tau.
Heyyy..pai abia suntem in martie.Pana sa te gandesti la bac, care uite cat de greu se ia acum, de ce nu te mobilizezi sa nu ramai corigent?! sunt sigur c orice prof(a)daca ar vedea rezultate vizibile la tine in ultimul trimestru nu te-ar lasa pe vara intr-a 12-a fiind
Am pe primul semestru 4 media si acum mi-a dat un 2, 3 nici cu 10 numai trec si mi le da fara sa ma duc la ore... nici nu stiu cand ma rog asta-i partea a 2 a Eu am vrut sa fac 10 clase le-am facut si pe astea 2 datorita bacului daca nu iau bacul viitoru meu se duce pe rapa pur si simplu imi distruge viata
Buna as avea o intrebare daca ramai corigent pe vara, si ai luat corijare dar inainte de corijare te-ai inscris la bac se ia in considerare cererea de inscrire?