Clasa a 8-a nu este grea. Poate un pic stresantă din cauza examenelor, acum depinde și de tine.În orice caz, vei învăța multe lucruri noi, având în vedere că la matematică se va studia geometria în spațiu.La română, pima dată, e greu.Dar după ce ajungi să stăpânești bine studiul frazei, nu o să mai fie așa.Profesorii sunt tot aceeași (asta dacă nu te transferi la o altă școala), deci nu te aștepta să fie mai buni sau ceva de genul.Fiecare clasă are materia sa.Fiecare materie cu lecțiile ei grele sau ușoare.E un echilibru, după părerea mea.Depinde de tine... Mult succes la examene!
E mai usor, profesorii vor fi mai indulgeni. Oricum, in generala e usor, o sa-ti dai seama cand vei ajunge la liceu.
O să dai examenele la Mate și la Română în funcție de notele lor și media 5-8 o să intri la liceu c-am atât nou.
Nu este foarte grea, cel puţin mie nu mi s-a părut.Vei da simulări la română şi matematică. Dacă înveţi nu este greu.
Pentru mine a fost mult mai simpla.DE exemplu intr-a 7a am avut media 9, 85 si intr-a 8a 9, 97
Clasa a 8-a cred ca e mai grea deoarece iti introduce latina informatica (cel putin la mine) dar depinde de profesor cat de indulgent e. Din cauza evaluarii nationale o sa se reia si lucrurile din clasele anterioare deci poti sa te gandesti ca a 8-a e ca un fel de rezultat final al tuturor cunostiintelor de pana acum.
Salut frate, am trecut prin asta, eu zic sa inveti pentru evaluarea nationala. in rest trebuie sa te aspteti la cam aceeasi treaba.
Cu siguranta e mai grea decat a 7-a deoarece incep pregatirile pentru evaluarea nationala.
ktyi întreabă: