| Ghostplayer a întrebat:

Uneori am o depresie care ma apasa cam tare! Uneori ma gandesc ce rost mai are viata daca totul se va schimba.Ma simt vinovat ca am crescut si timpul trece.Si imi plcae copilaria! Cum pot face fata acestor sentimente? Scuzati categoria nu am stiut ce sa pun.Dau Funda!

Răspuns Câştigător
| Adryan17 a răspuns:

Viata e un drum pe care suntem nevoiti sa-l parcurgem. Fiecare etapa a vietii este importanta.
Daca vrei sa faci fata acestor sentimente, trebuie sa traiesti intens fiecare clipa. Cum am mai zis, fiecare etapa a vietii este importanta, este frumoasa daca stii sa o apreciezi. Viata este locul nostru de joaca, in timpul vietii ne jucam dupa bunul plac. Parerea mea e ca nu trebuie sa pierzi timpul cu astfel de ganduri. Traieste din plin ca sa nu ai niciun regret atunci cand o etapa din viata ta se incheiewinking

| Ghostplayer explică (pentru Adryan17):

Eu ma refer la faptul ca noi crestem si pe cat ne distram pierdem un lucru.Ii pierdem pe cei mai importanti din viata noastra si toti crestem si vandva nu o sa mai fim alaturati ci despartiti cu forta!

| Adryan17 a răspuns (pentru Ghostplayer):

Toate fiintele vii sunt destinate sa moara. E adevarat si dureros ca la un moment dat o sa pierdem persoanele dragi noua. Insa suntem neputinciosi in aceasta privinta..Tot ce putem noi sa facem e sa apreciem acele persoane la intensitate maxima. Sa nu avem regrete atunci cand ne vom desparti fortat.

2 răspunsuri: