anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU
Voi credeți în Dumnezeu și puterea lui? Nu sunt prea creștin, am multe păcate, dar uneori am avut niște probleme cu prieteni, cu bătăi ș.a.m.d...și mereu când m-am rugat la Dumnezeu, s-a întâmplat totul Cum am vrut.
Ce credeți? Coincidență sau puterea lui Dumnezeu?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Roaga-te sa dispara saracia si suferinta din lume, roaga-te sa numai existe bolii, apoi mai discutam

| RAY a răspuns (pentru RAY):

AdrianFederer a evaluat răspunsul tău Roaga-te sa dispara saracia si... ca fiind nefolositor.
crestine asasi ca nu isi pasa tie de aia normal tu acum bei si manci ce isi pasa tie de cei care mor de foame

| Kogaion a răspuns (pentru RAY):

Prietene, rezolva-ti si tu problemele gramaticale, chiar si cu auto-corectorul de pe TPU, tot ai greseli mari, la toate comentariile tale observ greseli deranjante de genul pui un "i" cand trebuie doi si invers. Si suferinta cu bolile nu le-a lasat Dumnezeu, tot ce se petrece rau este din cauza omului.

| RAY a răspuns (pentru Kogaion):

Atunci cine lea lasat? cine a creat virusi si microbi?

| Violleta2022 a răspuns:

Atunci, ar trebui sa te intorci si sa-i multumesti, pentru ajutorul primit!

| LTAA a răspuns:

Nu cred. Faptul că s-a întâmplat cum ai vrut a fost consecința faptelor tale sau a altor persoane (in carne și oase)

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Eu cred ca este puterea ta de a schimba lucrurile asa cum doresti...grija mare cui te rogi sa nu te posedeze laughing