De Hector malot, nu?
E impresionanta
E chiar superba... eu nu ma satur sa o citesc. Mi-a placut foarte mult cum sunt exprimate sentimentele copilului fata de "mama" lui Cum, ii simtea lipsa.cum nu-si dorea sa se desparta de ea. Dar si curajul cu care infrunta lucrurile
Era un copil.care desi era micut era puternic.din punct de vedere sentimental
Nu se gandea niciodata ca. Dumnezeu l-a uitat.sau ca s-ar fi saturat de viata desi era supus unor situatii foarte grele si el nu era destul de mare sa inteleaga chiar tot ce se intampla.
Era foarte bine descris, parca mi-l imaginam.un tanar firav. si cu ochii inlacrimati de dorul mamei lui... Dar. totodata un copil innocent care, avea o soarta.cam nedreapta....
Funda?:X
Mi-a placut mult .cel mai mult atunci cand s-a reintalnit cu fata cu care s-a si casatoriit
.o carte superba.o recomand oricuui
Pe mine m`a impresionat foarte mult. Tin minte ca am citit`o in clasa a4-a si parca am si plans olk la ea. Foarte frumoasa cartea, chiar merita citita :X
Da a fost super frumoasa cartea. ne expune si partea cealalta a vietii, si partile ei mai putin frumoase si ne face sa pretuim mai mult ceea ce avem si sa nu ne plangem niciodata, exista si ceva mai rau.
ScarryD întreabă:
walika6699 întreabă: