| codgaby a întrebat:

Hey! vreau sa stiu de exemplu eu daca la scoala pe primul semestru am avut o medie de nota 6 la un obiect si pe al 2-lea semestru iau nota 7, media finala va fi de 6.5. Insa vreau sa stiu daca aceasta medie se va rotunji astfel incat sa rezulte nota 7 sau nu se va rotunji si 6.5 va ramane asa deci va fi 6. Explicati-mi cum se procedeaza. fundalau!

Răspuns Câştigător
| alexandra_2771 a răspuns:

Media finala va fi de 6.5
doar cea semestriala se rotunjeste happy

11 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Nu va fi nici 6, nici 7. Media anuala la nici o disciplina nu se rotunjeste. Ai 6 pe primul, 7 pe al doilea, 6.5 final.(dar exact 6.5)

| Andu_7395 a răspuns:

WOW.7 va fi, nu se rotunjeste niciodata in defavoarea ta.

| butterflyeffect0000 a răspuns:

Media anuala ramane 6, 50 deoarece :
7+6=13
13 impartit la 2=6, 50
se calculeaza suma celor doua semestre si se imparte la 2.
Sper ca ai inteles! pa pa!

| szmotovio a răspuns:

Se trece 6.5 ca medie

| akaa a răspuns:

Pai... nu ti se rotunjeste. Deci se face media pe primul sem + media pe al 2 sem si apoi se imparte la 2. La fiecare obiect se face la fel. Dupa. ca sa iti faca media generala pe tot anul la toate obiectele face : toate mediile generale vor fi adunate si apoi se va imparti rezultatul obtinul la numarul de materii. Sper ca te-am ajutat. fundita? :d

| CrissCC a răspuns:

Media anuala va ramane 6, 50.Media anuala nu se rotunjeste.happy, iar 6, 50 nu este 6, este 6, 50, cand se caluculeaza media anuala se va calcula la materia respectiva cu 6, 50happy

| kyjonopsy a răspuns:

Stiu sigur ca nu se rotunjeste media finala.doar cea de pe sem 1 si 2.sa te straduiesti mai mult la anul.succes!

| BoOboO_8282 a răspuns:

Ramane 6.5. Astept fundita.sad

| alinutza004 a răspuns:

Nu se aproximeaza asa ramane si se aduna cu celelalte medii si se face media anuala.

| alinutza004 a răspuns:

Nu se va rotunji va ramane asa si se va aduna cu celelalte medii pentru media anuala.