"Iubim" de Octavian Dessila- 3 volume; "Pînza de păianjen" de Cella Serghi;"Scrisoare de dragoste", "Invitaţie la vals" şi "Elevul Dima dintr-a şaptea" - toate de Mihail Drumeş; "Loreley" de Ionel Teodoreanu", "Oraşul cu salcîmi" şi "Accidentul" de Mihail Sebastian; "Păpuşa " de Boleslav Prus" " Madame Bovary" şi " Educaţie sentimentală" de Gustave Flaubert; "Roşu şi negru " de Stendhal; "Amantul doamnei Chatterley" de D.H.Lawrence; "Iubita locotenentului francez" de John Fowles; " Mîndrie şi prejudecată" de Jane Austen; "La răscruce de vînturi" - de Emily Bronte; " Tess D'Urberville" de Thomas Hardy"; "Lolita " de Vladimir Nabokov;
Tess d'Urbervilles de Thomas Hardy, La rascruce de vanturi de Emily Bronte, Mândrie și prejudecată de Jane Austen, Accidentul de Mihail Sebastian, Noaptea de sanziene de Mircea Eliade
Dama cu camelii- Alexandre Dumas
Pe arpile vantului - Margaret Mitchell
Jane Eyre - Charlotte Bronte
Lorelai - Ionel Teodoreanu
Tess D'Uberville - Thomas Hardy.
Nu stiu daca gasesti amurg la biblioteca de stephenie meyer ca eu am cautat la biblioteca scolii dar nu era asa ca le-am comandat de pe librarie.net
Sandra Brown[orice carte de a ei :X] Nora Roberts...Trilogia floriloralia albastra,Crinul rosu,Trandafirul negru; Drumes-Scrisoare de dragoste,Invitatie la vals, Alexandre Dumas-fiul: Dama cu camelii, Amanda Cookson-Dragoste Adevarata,si multe altele Cauta pe net titluri siropoase de Sandra Brown si Nora -eu ti le-am enumerat pe alea pe care le``am citit, si multe altele, sunt superbee!
Adam si Eva-de Liviu Rebreanu,Love Story-de Erich Segal, Pe Aripile Vantului-de Margaret Mitchell. Sper ca te-am ajutat, chiar merita citite fundita
anonim_4396 întreabă: