| AndreiCiobanu5754 a întrebat:

Heyy.Eu trec a 9 a anul acesta la profesională la estetică și igiena corpului omenesc dar as dori să mă transfer la un liceu cu profil științe sociale.Am auzit multe opinii, unii spun că pot să mă transfer in timpul vacanței dintre module dar am mai auzit că trebuie să aștept până în vacanță de vară viitoare.Nu știu ce să cred.Si aș vrea să știu dacă se poate între module sau în vacanta de vara dar și dacă dau diferențe din ce materii dau? Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Cel mai bine în vacanța de vara! Și dai diferențe la latina, muzica și desen

| Yaesmin a răspuns:

Poți să te transferi în semestrul al doilea.

| aizen0567 a răspuns:

Conform "https://www.google.com/......or-c/amp/" se face doar în timpul vacantei de vară

| Anonimademiercuri a răspuns:

Poți să te transferi dacă dorești, dar având în vedere ca ești băiat, și presupun ca nici nu îți place cartea, iar asta nu este deloc o jignire, este ceea ce am dedus din faptul ca ai intrat la o profesionala, dar revenind, fiind băiat poți foarte ușor să te axezi pe o meserie care să îți aducă profit enorm pe viitor. Tâmplar, zugrav, electrician, instalator, pantofar. Te poți axa chiar și pe lucrări în aur, este lipsă enormă în acest domeniu. Gândește-te bine, poate te bagi la cineva în ucenicie și înveți meserie. Să știi ca nu este absolut nici o rușine, meseria este cea mai demnă, mai demnă decât multe diplome și facultăți. Oricum, asta a fost sfatul meu. Mult succes!