| AllesSy a întrebat:

Heyyaa! Cum vi s-a parut evaluarea nationala la matematica de anul acesta dar la romana? Eu am luat 7.50 la mate si mi se pare putin caci am facut tot anul meditatii la mate ma asteptam la cel putin un 8 dar asta a fost sa fie emotiile ce sa si faci laughing Iar la romana am luat 8, 75 care mi s-a derut foarte mult avand in vedere ca nu am facut meditatii iar la simulare am luat 7.80. Din punctul meu de vedere la romana a fost mai usor decat la mate, frate "Randuri pentru Anul Nou" nu se subintelege laughing? Iar la mate mi s-a parut foarte greu spre deosebire de anul trecut nu stiu ce se bat astia cu pumnul in piept ca a fost subiecte de nota 10 straight face Primele 2 subiecte se puteau face fara probleme si punctul a de la sub3, 1. Restul te puneau pe ganduri. Iar la romana ce daca era o poezie de iarna in vara nu vad legatura, asta a fost examenul ori ca era poezie de iarna ori de vara, ori epica ori lirica trebuie sa te descurci, adevarat ca amandoua examenele au fost mai usoare ca alea de la olimpici dar aste e! Pareri acum happy

23 răspunsuri:
| valeeExpress a răspuns:

Pai, sincer sa fiu, au fost mai usoare anul trecut...Eu am luat la romana 9, 15 si la mate 9, 80. Ma asteptam la mai mult la romana, chiar nu stiu unde mi-au scazut asa, depinde foarte mult de corector. La ce liceu vrei?

| AllesSy explică (pentru valeeExpress):

La Tudor Vladimirescu din Bucuresti happy Tu?

| valeeExpress a răspuns:

Tudor Vladimirescu e aproape de mine.Eu vreau Lazar..sa vad daca intru.

Bravo Lazar e foarte bun cred ca ai avea sanse foarte mari daca nu, poti intra in Spiru Haret sau in Matei Basarab big grin Succes!

| valeeExpress a răspuns (pentru AllesSy):

Pai, Spiru este a doua optiune. Eu am 9, 57 si o sa pun Lazar stiinte, Lazar filo, Lazar socio, Spiru stiinte. Crezi ca intru la vreun profil in Lazar?

Uita-te a aparut ierarhizarea daca faci un calcul cu cat o sa scada mediile va fi 20-30 de sutimi avand in vedere notele de 10 si uitate la cati au luat peste 9.50 happy Si cred ca DA big grin

Cum ai facut calculul si ti-a dat ca vor scadea 20-30 sutimi? peste 9, 50 au luat in jue de 1000, poate chiar mai putin. Eu sunt pe 800 cu 9, 56

Pai din moment ce au fost doar 4 medii de 10 iar anul trecut 28 laughing Si mai sus ai zis 9.57 acum 9, 56 hotarastete odata! Cred ca e ceva necurat la mijloc straight face Cand m-am uitat pe 3 iulie ce nota am luat pe edu eram pe locul 2000 si ceva acum sunt pe 5000si ceva straight face

Pai eu imi calculasem media si imi daduse 9, 57, iar pe edu scrie 9, 56. probabil am calculat eu cu 3 zecimale.

Heyyyy big grin Unde ai intraaaaat? Eu am intrat in Lovinescu la filooo si sunt ffoarte fericita big grin

Felicitari! Sava, filo.

Oooo bravooo Sava laughing Eu cred ca Sava e mult mai bun decat Lazar happy Felicitari inca o data big grin

Mersi mult, la fel si tie! :*

| kyttu a răspuns:

Dupa parerea mea, examenul de la romana nu a fost imposibil. Poate a fost mai greu din cauza ca s-a dat poezie. Iar la mate, din nou, nu a fost chiar greu.winking

| neutrino a răspuns:

Parerea mea este ca ti-a mancat banii degeaba cel care te-a meditat.

| AllesSy explică (pentru neutrino):

Nu e adevarat eu chiar am inteles tot de la meditatorul meu si am muncit foarte mult, dar am avut foarte mari emotii fiindca m-am pregatit tot anul pentru asta, si inainte sa incepem examenul a inceput sa ma doara capul ingrozitor... daca nu ai ceva frumos de spus mai bine nu mai spune nimicwinking

| neutrino a răspuns (pentru AllesSy):

M-ai inteles gresit, dar nu poti lauda un profesor care te-a meditat si tu ai obtinut un amarat de 7, 50! Acest rezultat il puteai obtine fara ajutorul lui. Dar daca tu esti multumita de prestatia lui, atunci restul nu mai conteaza. Eu mi-am spus doar o parere, la cererea ta, si nu trebuie neaparat sa fii de acord cu ea. O zi buna!

| AllesSy explică (pentru neutrino):

Vroiam sa zic ca nu mi se pare o nota atat de mare 7.50 dar fara meditator luam si mai putin happy O zi buna happy

| LSMM a răspuns:

" nu se subînțelege?". Nu, nu se subînțelege. Nu știu dacă ți-ai dat seama, dar nu e vorba de venirea Anului Nou. E vorba de frica de moarte a eului liric, ăsta era mesajul. E, se mai subînțelege acum?
La mate trebuia să te gândești puțin la subiectul III. Nu era imposibil de rezolvat. La prima problema era vorba de unghiuri, s-au jucat cu noi, iar la ultima problemă trebuiau duse niște înălțimi din câteva triughiuri și era gata.
La olimpici a fost mai ușor la mate. Compară tu subpunctele în care trebuia să afli arii și volume cu ce ne-a dat nouă. Repet, nu era imposibil de rezolvat. Dovadă că au fost multe note de 10 la mate în țară.

| Robieski a răspuns:

1. La olimpici a fost mai usor la mate
2. La mate am facut sub 1 si sub 2 perfect fara greseala dar l-a al 3-lea m-o luat tare...
3. La romana subiectele au fost pentru liceu! La sub 1 s-a dat din Minulesc ce se face la liceu! Iar la sub 2 s-a dat compunerea aia cu scriitorul contemporat ceea ce nu se face la gimnaziu...

| Fabb a răspuns:

Salut, eu am luat 8, 85 la mate si 8, 65 la romana. Eu credeam, sincer ca voi lua 6-7 ..Cand am vazut notele! Ma rog, depinde de corector, tot timpul va fi asa, depinde ce corector prinzi..Acum parerea mea, la romana : si eu m-am gandit tot la asta, poezie de iarna, VARA, pentru mine semnificatia era cel mai greu lucru care putea sa ni-l dea x_x... la mate nu mi-a iesit exercitiul ala cu drumul pentru ca nu ma pricep deloc la probleme de genu ..in rest la sub. 3, punctele c au fost oribile! dar daca scriai niste formule pe acolo iti dadeau din punctaj, in concluzie nu fost cine stie ce dar trebuia sa gandestiwinking BAFTA, la liceu!

| AllesSy explică (pentru Fabb):

BAFTA si tie la liceu happy

| Fabb a răspuns (pentru AllesSy):

Mersi