Pai, sincer sa fiu, au fost mai usoare anul trecut...Eu am luat la romana 9, 15 si la mate 9, 80. Ma asteptam la mai mult la romana, chiar nu stiu unde mi-au scazut asa, depinde foarte mult de corector. La ce liceu vrei?
La Tudor Vladimirescu din Bucuresti Tu?
Bravo Lazar e foarte bun cred ca ai avea sanse foarte mari daca nu, poti intra in Spiru Haret sau in Matei Basarab Succes!
Pai, Spiru este a doua optiune. Eu am 9, 57 si o sa pun Lazar stiinte, Lazar filo, Lazar socio, Spiru stiinte. Crezi ca intru la vreun profil in Lazar?
Uita-te a aparut ierarhizarea daca faci un calcul cu cat o sa scada mediile va fi 20-30 de sutimi avand in vedere notele de 10 si uitate la cati au luat peste 9.50 Si cred ca DA
Cum ai facut calculul si ti-a dat ca vor scadea 20-30 sutimi? peste 9, 50 au luat in jue de 1000, poate chiar mai putin. Eu sunt pe 800 cu 9, 56
Pai din moment ce au fost doar 4 medii de 10 iar anul trecut 28 Si mai sus ai zis 9.57 acum 9, 56 hotarastete odata! Cred ca e ceva necurat la mijloc Cand m-am uitat pe 3 iulie ce nota am luat pe edu eram pe locul 2000 si ceva acum sunt pe 5000si ceva
Pai eu imi calculasem media si imi daduse 9, 57, iar pe edu scrie 9, 56. probabil am calculat eu cu 3 zecimale.
Heyyyy Unde ai intraaaaat? Eu am intrat in Lovinescu la filooo si sunt ffoarte fericita
Felicitari! Sava, filo.
Oooo bravooo Sava Eu cred ca Sava e mult mai bun decat Lazar Felicitari inca o data
Mersi mult, la fel si tie! :*
Dupa parerea mea, examenul de la romana nu a fost imposibil. Poate a fost mai greu din cauza ca s-a dat poezie. Iar la mate, din nou, nu a fost chiar greu.
Nu e adevarat eu chiar am inteles tot de la meditatorul meu si am muncit foarte mult, dar am avut foarte mari emotii fiindca m-am pregatit tot anul pentru asta, si inainte sa incepem examenul a inceput sa ma doara capul ingrozitor... daca nu ai ceva frumos de spus mai bine nu mai spune nimic
M-ai inteles gresit, dar nu poti lauda un profesor care te-a meditat si tu ai obtinut un amarat de 7, 50! Acest rezultat il puteai obtine fara ajutorul lui. Dar daca tu esti multumita de prestatia lui, atunci restul nu mai conteaza. Eu mi-am spus doar o parere, la cererea ta, si nu trebuie neaparat sa fii de acord cu ea. O zi buna!
" nu se subînțelege?". Nu, nu se subînțelege. Nu știu dacă ți-ai dat seama, dar nu e vorba de venirea Anului Nou. E vorba de frica de moarte a eului liric, ăsta era mesajul. E, se mai subînțelege acum?
La mate trebuia să te gândești puțin la subiectul III. Nu era imposibil de rezolvat. La prima problema era vorba de unghiuri, s-au jucat cu noi, iar la ultima problemă trebuiau duse niște înălțimi din câteva triughiuri și era gata.
La olimpici a fost mai ușor la mate. Compară tu subpunctele în care trebuia să afli arii și volume cu ce ne-a dat nouă. Repet, nu era imposibil de rezolvat. Dovadă că au fost multe note de 10 la mate în țară.
1. La olimpici a fost mai usor la mate
2. La mate am facut sub 1 si sub 2 perfect fara greseala dar l-a al 3-lea m-o luat tare...
3. La romana subiectele au fost pentru liceu! La sub 1 s-a dat din Minulesc ce se face la liceu! Iar la sub 2 s-a dat compunerea aia cu scriitorul contemporat ceea ce nu se face la gimnaziu...
Salut, eu am luat 8, 85 la mate si 8, 65 la romana. Eu credeam, sincer ca voi lua 6-7 ..Cand am vazut notele! Ma rog, depinde de corector, tot timpul va fi asa, depinde ce corector prinzi..Acum parerea mea, la romana : si eu m-am gandit tot la asta, poezie de iarna, VARA, pentru mine semnificatia era cel mai greu lucru care putea sa ni-l dea x_x... la mate nu mi-a iesit exercitiul ala cu drumul pentru ca nu ma pricep deloc la probleme de genu ..in rest la sub. 3, punctele c au fost oribile! dar daca scriai niste formule pe acolo iti dadeau din punctaj, in concluzie nu fost cine stie ce dar trebuia sa gandesti BAFTA, la liceu!
Isvziwbdj întreabă: