| NastaseVlad a întrebat:

Hi... am de facut la pregatirea de la romana o descriere a unei pajiste insorite.rolling eyes.Ceva idei? poate chiar si o descriere gata facuta.big grin Fundaa! Cat se poate de repede..va rog happy

Răspuns Câştigător
| Liliana18 a răspuns:

Uite o mica descriere facuta de minetonguee marea albastra a cerului pasarile zboara alene.Razele soarelui mangaie firul ierbii fragede, in timp ce vantul se joaca printre ramurile catorva copaci stingheri. Sper sa iti fie de folos. :-)

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Ești în prag de examen și ceri rezolvări de teme pe TPU? Ce dracu se întâmplă cu generația asta? straight face

| Meryem027 a răspuns:

Pai,tu te duci la pregatire cu scopul de a sti mai mult.Doamna profesoara iti da teme, ca sa vada cum le faci tu si sa corecteze, eventual, ceea ce nu stii sau mai mult, sa te indrume cum sa le faci.Tu nici macar nu-ti dai interesul sa-ti faci tema, vrei una gata facuta.Of, nu ti-am spus-o cu rautate, sa stii! Cat despre descriere, foloseste imagini artistice, figuri de stil, pune in evidenta comuniunea om-natura si spune-i sincer doamnei/domnului prof., cu siguranta te va ajuta! Mult succes!

| NastaseVlad explică (pentru Meryem027):

Eu stiu ce trebuie sa folosesc intr-o descriere si de obicei incerc sa le fac singur plus ca la o descriere ai nevoie de multa imaginatie si mai nou elevii nu prea mai citesc carti(si in cazul meubig grin ) ca sa ai un vocabular cat mai bogat in figuri de stil s.a. Se mai intampla sa ai lipsa de inspiratie, din acest motiv am apelat la TPU.winking

| Meryem027 a răspuns (pentru NastaseVlad):

Ok,intr-adevar, sunt elevi care nu au talent literar. In ce clasa esti?happy

| Almássy a răspuns:

Pai descrie flori, animale gandeste-te ce ai gasi intr-o pajiste si imagineazati cum arata