| Pufarinnaa a întrebat:

Hi!happy Ce credeti voi despre varste si sexe in familie.Conceptii de genul eu am 14 ani mama 40 nu gandim la fel. Tatal meu vitreg are tot 40 si fratele meu vitreg 12.

2 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

E ceva normal sa fie diferente de a gindi si a vedea acelasi lucru dintr-un alt unghi de vedere functie de experienta de virsta a fiecaruia.Asta exista si in familia noastra dar cel care are mai multa intelegere deci cel mai in virsta trebuie sa inteleaga si punctul de vedere al celui mai tinar si sa incerce sa rezolve problema in asa fel incit toata lumea sa fie multumit de rezultat.Nu e usor dar cu intelegere din partea fiecaruia exista rezolvare la orice problema.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ca nu ganditi la fel,este normal,mama ta are experienta si maturitatea varstei ei.
Important este,in momentele critice,sa-si aduca aminte ca si ea a avut varsta ta si sa inteleaga de ce faci un lucru sau refuzi sa faci un altul.
De multe ori,adultii,izbindu-se zinic de duritatea vietii,devin si ei duri,inchisi in ei, le imbatraneste cumva sufletul, impreuna cu organismul.Nu uita ca au fost copii,dar uita cum gandeau atunci.
Si,de aici,apar neintelegerile.
Un parinte cu suflet tanar va intelege intotdeauna motivele copilului lui.
Dar,indiferent ce varsta are sufletul mamei tale,poti fii sigura de dragostea ei si de bunele ei intentii in ce te priveste!
Asa ca, atat cat poti, ascult-o si intelege-o.Tot binele din lume il vrea pentru tine!
Si, iubeste-o cum te iubeste!