Http://www.lipiciosii.ro/? do=Forum&cat=2&topic=19997&page=1
http://www.lipiciosii.ro/? do=Forum&cat=2&topic=18703&page=3
http://www.lipiciosii.ro/? do=Forum&cat=2&topic=19224
"Mint, sunt falsa, sunt egoista, iti zambesc desii imi esti indiferent, te ascult desi putin ma intereseaza ce spui`te intreb desii nu ascult raspunsurile tale`"
[:j] niciodata nu e prea tarziu! toate trebuie' sa le incerci, incearca-le pe viu! cand toate javrele se prefeac ca stiu. ridica doar degetul mijlociu _||_ [tarfo, ai grija sa nu calci in cioburi ca te spargi in figuri] hai ca e divin )
Nu's foarte cool dar...
ma balacesc... DND ca te stropesc
DND...sortez nisipu'
la pescuit.nu deranjati si nu gati BUZZ ca speriati pestii
DND.ma dau cu sania in congelator
Hello! Welcome to my away message, how may I ignore u today?
cant la capsator... DND
sper sa te ajute... funda?
@ Hei, Am şi eu nişte statusuri drăguţe, sper că îţi plac
1. Încep să văd, ce n-am văzut. Încep să cred că te-am pierdut!
Te chem încet, spre nicăieri. Te chem spre visele de ieri!
2.Viaţa mi-a dat o lecţie, tot ea m-a înţepat. Ea a fost singura târfă care m-a făcut să plâng cu-adevărat!
3.Adu-ţi aminte ce greu îţi este să te schimbi pe ţine însuţi şi vei înţelege atunci câte şanse ai când încerci să-i schimbi pe ceilalţi!
4.Nu poţi schimba trecutul, dar îţi poţi nenoroci un prezent liniştit îngrijorându-te despre viitor.
5. Dupã primul' fum viaţa nu mai pare durã, E doar o `pãrere deci mai trag o turã!
6. Bine şi rău în juru' tău se vor juca, lumea asta moartă va vrea să îţi fure dragostea!
7.Viaţa merge înainte ce a fost a fost. Nu te poţi abţine şi nu îl poţi uita, îl iertai mereu chiar dacă îţi greşea.
8.Azi la modă e. să ne pierdem minţile
9.Viaţa nu-i roz! Eu o vopsesc în verde! Am pierdut tot! Deci nu mai am ce pierde! Nu beau de supărare! Eu beau de sete! Sunt la poarta Iadului şi tai bilete
10."Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti tristă, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău
11.Ai putut să dai viaţă unui sentiment faţă de o altă persoană când tu te iubeai numai pe tine? =p
Şi cam atât, sper că-ţi plac!
M`ai uitate odata la mine...chiar crezI ca doua vb ma pot aduce langa tine? am de unde alege, tu nu esti unicat, pot gasi baiat ca tine, la fiecare metru patrat"
BraiRotSkibidi întreabă: