@кяιѕтιηυтza
De fapt e invers, M1 e cea mai grea.
@Anonime
Eu sunt la mate-info, nu știu cum o să fie la filologie, dar pot presupune. Dat fiind că din a 11a nu vei mai face mate deloc, iar în a 9a și a 10a faci 2 ore pe săptămână, adăugând faptul că la filologie nu se pune accent pe matematică, cred că nu o să fiți bătuți la cap mai deloc cu ea.
Baftă
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Vot all!
Si apropo, bafta in noul an scolar! xoxo
Nope, e materia din clasa a cincea, e foarte usor. Din clasa a XI-a n-o sa mai faci deloc matematica, fizica, chimie sau biologie.
Nu espte mult mai simplu deoarece nu se pune accent pe aceasta materie vei avea cam 2 ore pe saptamansa si materia o sa fie mai putina
Si eu trec a 9-a la filo :X:X:X
Da, este cam aceas porcarie la mate, mie asa mi-a zis cineva de la filo, dar noi facem decat doua ore de mate :X si daca pica un profesor de treaba nu o sa ne oblige sa invatam ce ne preda... La filo nu prea se face matematica, daca ai noroc si iti pica un profesor bun, poti trata matematica cum tratai in generala muzica sau desenul, eu asa sper sa imi pice, mult noroc la liceu!
Ieee filoloaga de a meaa:X
si eu tot a9a sunt la filo:*.
Mate vom face doar 2 ore pe saptamanaaa\:d/ ( iee ce bine ca nu le ammmm`)
Si vom face cea mai usoara matematica.
Matematica e de 3 feluri:
M1 ( cea mai usoara)
M2(medie)
M3( grea zis si complexa)
...:*
Decii`. o sa fie mult mai bine decat in generalaa!
Mult succes in noul an scolar!
funda?
Din cate stiu in clasa a9-a vei face 2 ore pe saptamana, in a10-a una si din clasa a11-a nu vei mai face mate.
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: