| Snowclaw a întrebat:

Hristos a inviat! astazi, cand am mers la scoala am vazut ca ne-au disparut toate proiectele.eu aveam unul cu campia de vest, unul cu sistemul solar si unl cu marea britanie.cand niste colege s-au dus sa le intrebe unde sunt,ele au spus ca le-au aruncat pe toate,si ca asa ne trebuie ca le-am lasat in clasa. apoi,am observat in dulapul meu ca toate desenele mele au disparut, la fel ca unele rechizite din dulap.si au spus ca nu e vina lor ca le-am lasat acolo, si ele le-au aruncat.ce credeti ca ar trebui sa fac?

13 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Sa le prinzi dupa ore, sa le rupi si sa le iei hainele, ca sa mearga in chiloti acasa happy

Desigur, varianta civilizata ar fi sa ii spui dirigentei, dar e alegerea ta ^-^

| vali1985 a răspuns:

Adevarat a inviat!
Eu zic ca razbunarea este arma prostului.
Spune-i doamnei diriginte si rezolvi.

| IonutAxi a răspuns:

Te duci frumos la ele le dai o bataie. ( Glumesc )
Incearca sa lamuresti treaba cu diriganta sau dirigintele. Succes

| Darcos a răspuns:

Nu mai trebuie sa lasi acelea acolo...Probabil ca au spus de multe ori si nimeni nu a ascultat happy Dupa fapta =>Rasplata
Nu ai cum sa recuperezi lucrurile pierdute[Din greseli inveti]

| Snowclaw explică (pentru Darcos):

Dar ele nu ne-au spus nimic, si diriginta ne-a spus sa le lasam acolo, ca sa nu ne complicam.le-a spus si femeilor de serviciu sa nu le ia, dar ele le-au luat, si eu am dat 58 de lei la proiectul cu marea britanie, si 12 lei pentru cel cu sistemul solar

| Snowclaw explică (pentru Snowclaw):

Scuze de confuzie, dar pretul real este mai jos, dupa ce mi-a spus mama

| Darcos a răspuns (pentru Snowclaw):

Ai cumparat proiectul? laughing de are pret?

| Snowclaw explică (pentru Darcos):

Nu l-am cumparat, am cumparat mterialele, ca doar l-am facut in 3D

| Roxxanaaaa a răspuns:

1. cine le-a aruncat laughing) ca nu inteleg nimic... invata sa vb ca lumea
2. du-te la diriginta sau la director si explica-le ce s`a intamplat

| Snowclaw explică (pentru Roxxanaaaa):

Femeile de serviciu le-au aruncat

| vali123123 a răspuns:

Spunele parintilor poate ei stiu.

| Snowclaw explică (pentru vali123123):

Le-am spus, mama s-a oficat, dar tata a zis ca asta e, bani aruncati pe geam,
68 de lei pentru proiectul cu marea britanie, si 27 de lei pentru cel cu sistemul solar

| DoarUnCopil a răspuns:

Buna. Eu zic ca razbunarea este arma prostului...dar prost esti daca nu te razbuni lol. Este dreptul tau sa iti lasi lucruri in banca. TU stai acolo..nu ele. Ce treaba au ele cu banca ta? Data viitoare cand isi alsa ele ceva in banca. Calcal in picioare in fata lor. Eu asa as face :3 PWP dulce :*