Un blog destul de dragutProbabil multi vor zambi si vor fi mai increzatori in ei insisi dupa ce-ti va citi blogul!
Sincer mie mi se pare un blog chiar foarte dragut.Eram trista inainte sa intru sa-l vad. dar acum nu mai sunt.Ma bucur ca mai sunt persoane ca tine care mai pot zambi in lumea asta in care traim.NICE IDEA WITH THIS BLOG! Felicitari
Parerea mea: sunt multe chestii siropoase dar totusi interesante. daca vrei sa arati asta unui baiat te-as sfatui sa nu ii ceri o parere sincera pentru ca nu o sa o primesti, dar in general e ceva de bun gust si probabil ai muncit ceva la el. (sper ca te-am ajutat)
E dragut si imi place partea"Un zambet NU costa nimic." chiar am zimbit si mai ales cand am citit asta:"Mai incercam? Nu, nu mai incercam, ca sunt convinsa ca ai zambit...
Vezi? Nu a fost chiar asa de greu.". Bafta in continuare.P.S:O sa il vizitez mai des.
Chiar dragut ...arata bine si sunt chestii care ii intereseaza pe adolescenti
Parere sincera zici. Numi prea place ai bacat numa topicuri plictisitoare. Oamenilor le place sa vada ceva interesant. Fundalul e dragut Baga si tu ceva interesant, care sal citesti cu multa bucurie nu de plictiseala. ceva amuzant / interesant sa te poti bucura de topicuri. Asta e parerea mea sincera!