E de 3 saptamani.
In ultima vreme a fost de 2 parca:O
Da .
Pai si eu.
Incepe scoala si eu n-am terminat tema aia la mate.
Stai liniştită că mai ai timp până pe 14 septembrie.
Adica?
Noi incepe pe 5, de unde pana pe 14?
Măi, fii şi tu atentă la ştire.)
A zis că începând cu anul viitor, nu acum.
Hopaa .
Deci mai am timp.
Yeeeeeeeeeeeeeeeey.
Dar cu siguranta tot in ultimele zile ma apuc sa termin tema, deci nu-i bai .
)
Si la ani 5 septembrie o sa cada duminica. Ce copiii prosti. -_-
Nu,ma. Cade luni.
Anul asta cade duminica.
Uita-te mai bine in calendar ca Duminica o sa cada.
Http://www.calendarlabs.com/......ape-07.png
Uita-te tu mai bine :)).
Cade lunea.
In al meu scrie altceva
Razi tu, razi .
Ti-am zis ca eu sunt omul care mereu isi gaseste de lucru, deci se plictiseste greu.
Nu ai prieteni cu care sa iesi pe afara sau ceva de genul?
Nu
Nu vrei sa-mi imprumuti tu cativa?
nu cred eu in prostii gen @ prieteni@. dar am crezut ca sunt eu specimen mai ciudat & unicat.
Aveam cu cine, doar ca erau toti niste cocalari etc
si mai bine nu.
Hmm caracter puternic, ma mir. majoritatea din ziua de azi prefera sa stea pe afara cu cocalarii decat sa fie singuri
"Majoritatea" de obicei e naspa, daca intelegi la ce ma refer :]
Pentru ca la scoala invata lucruri noi si interesante care-l pregatesc pentru viitor. Animeurile nu te invata nimic util.
Animeurile nu stiu cum sunt, ca nu ma uit, dar cu invatatul lucrurilor noi...La noi e multa materie.
Daca zici ca la scoala e multa materie inseamna ca n-ai ajuns inca la facultate.
Pai n-am ajuns .
Mai am.
Pleaca si tu, ca mai am putin si plang .
Da, dar mai bine te plictisesti in vacanta decat la scoala .
Si eu tot in octombrie
Frecventa Redusa?
Nu, la zi.
Tu erai ala cu istoria.
Fa-mi rost de niste tancuri.
Ps. Tie inca nu ti-a trecut suspendarea?
Din pacate sau din fericire, eu m-am molipsit de boala asta, in aceasta vara.
Adica?
"De ce ar vrea un elev sa inceapa scoala mai repede? "
Fiecare are un motiv si acum am si eu unul din cauza caruia vreau mai repede la scoala, eu incep pe 1 Sep.
Nu stiu de motivele altora, eu vreau sa am 3 luni de vacanta.
Ah da, la voi e altfel, eu termin scoala pe 31 Mai si incep pe 1 Septembrie, logic - 3 luni am, voi terminati pe 30 Iunie dupa cum stiu, dar si asa crede-am ca incepeti pe cam 16 Septembrie.
Nope. Noi terminam in jurul lui 20 iunie.
Okay.
De anul viitor se va incepe mai devreme. Asta e ultimul meu an deci nu prea imi pasa ce se intampla de la anul .
Eu unul de abia astept sa inceapa, dar dupa prima saptamana ma plictisesc de ia )
Baii sa imi zica si mie cineva cine a cerut asta ca am ceva de discutat cu el ceva foarte serios )))))
Gaseste-l tu p-ala ca si eu am de gand sa-l scot la un castel de nisip, prin parc.
Avand in vedere ca numarul de zile de scoala nu creste tot ce face shimbarea asta e sa va puna in linie cu restul europei.Nu vad de ce nu ai cere asta.
Poate ca o cerut 10% din elevi sa inceapa mai repede scoala... Dar nah.
Inainte, pe vremea lui Ceausescu scoala incepea in 15 si se termina in 15 (fie ca era duminica, sambata, miercuri...) si era mai bine. 3 luni de vacanta, nu ne tot stresam ca avem 2 luni si 23 de zile de vacanta si intr-alta vacanta avem cu 2 zile mai mult sau nu stiu cat...