Atata timp cat copii de azi nu mai studiaza aproape nimic acasa, si se bazeaza doar pe cunostintele insusite in clasa timp de 30 -40 minute in care profesorul mai trebuie sa si potoleasca cativa care sunt in trend si fac ora prastie, pot ei sa ceara orice schimbari ca rezultatul va fi tot zero dupa cum se vede si aici in unele intrebari si raspunsuri.Pe calculator stau cu orele pe mess sau pe h5 unde si-au inventat si un alt alfabet morse ca nu poti sa spui ca sunt cuvinte si enunturi.Parintii,multi, au tot altfel de preocupari si nici nu ii mai intereseaza ce fac copiii lor.
Abia am iesit de pe bancile scolii, si pot sa spun ca manualele nu m-au indobitocit. Stiu sa citesc de la 5 ani. Copiilor le este mai usor sa spuna ca nu inteleg, ca este greu ca sa scape de o "corvoada" pentru ca pc-ul ii asteapta imbietor. Chiar vreti sa ne prostim de tot? O sa avem o natie de pitipoance si cocalari care nu stiu sa lege 2 cuvinte!
Atata timp cat copii de azi nu mai studiaza aproape nimic acasa,si se bazeaza doar pe cunostintele insusite in clasa timp de 30 -40 minute in care profesorul mai trebuie sa si potoleasca cativa care sunt in trend si fac ora prastie,pot ei sa ceara orice schimbari ca rezultatul va fi tot zero dupa cum se vede si aici in unele intrebari si raspunsuri.Pe calculator stau cu orele pe mess sau pe h5 unde si-au inventat si un alt alfabet morse ca nu poti sa spui ca sunt cuvinte si enunturi.Parintii,multi, au tot altfel de preocupari si nici nu ii mai intereseaza ce fac copiii lor.