PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Ieri, a aparut pe piata, impreuna cu Saptamana financiara, cartea despre cea mai celebra blonda, care ne-a parasit la numai 36 de ani, si se pare in conditii asemanatoare lui Michael Jackson - Marilyn Monroe, la un pret de 12 lei, si e destul de grosuta!

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

MM a fost ca si Michael manipulata... o marioneta...Nu s-a bucurat de viata...Fiind o fire introvertita, nu a aratat lumii drama din sufletul ei... A fost iubita ca o papusa superba, dar nimeni n-a ajuns la sufletul ei...si asta o doborat-o... S-a ascuns in alcool si droguri... a luptat pentru as mentine silueta facand clisme zilnic... o viata chinuita, fara bucurii sufletesti...Acolo,sus,cei doi, MM si MJ poate se vor bucura, in sfarsit, de libertate si iubire.
Multumesc Psiho...esti o mina de aur...mereu ne tii la zi cu editorialele, noutati TV si muzica! Multumesc ca existi!

6 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Marilyn Monroe mi s-a parut cea mai frumoasa femeie, a tuturor timpurilor.
Multumim, chiar o s-o cumpar happy

| SweetCandy a răspuns:

Ms mult...cred ca e interesanta... o sa o cumpar da cred ca o sa o citesc mai in colo...
ca am mult pentru scoalasad

| inna a răspuns:

Ms, o voi cumpara.

Shin
| Shin a răspuns:

Mda. mai rar dragoste cum a avut ea pentru JFK...
Shin happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marilyn Monroe? super, un fel de elena udrea artista.Sigur o voi cumpara ca sa mai adaug un cui in sicriele scriitorilor romani raised eyebrows

| dalionomi a răspuns:

Am citit-o