Sti cum se spune... "Per aspera ad astra!" Daca esti sigura pe tine, ai vointa si o doza strasnica de ambitie si putere de a trece prin orice (pentru ca visul tau nu implica doar voiosie, bati din palme si gata, ai facut totul! te poti impiedica de usi inchise, prejudecati, minciuna, nedreptate, BIROCRATIE!) si chiar iti doresti sa faci acest lucru, luand in calcul si optiunea ca la sfarsit sa existe posibilitatea unei nereusite malitioase, fara ca tu sa regreti ca vei fi trecut prin "atatea"... atunci, iti spun, ba nu, iti strig: DA! VEI REUSI! (sper ca n-am fost penibila ) Bravo! Un mare 10 acestei intrebari si iti doresc mult mult succes in indeplinirea acestui lucru, consider ca esti o persoana nobila prin gesturile marete pe care le intentezi, chiar fie ele si prin vise!
Cred ca daca punem mana de la mana atat noi cei de aici cat si cei mai cu stare, o facem si pe asta. Eu sunt optimist, caci imposibil nu este!
Poti! Gandeste-te cum poti face asta... cum poti ajunge acolo. Iti urez mult succes!
Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul castigator, sunt de o zi aici si sincer, chiar nu ma asteptam ca tocmai la o intrebare asa de grea, la care sunt raspunsuri dintre cele mai inteligente si inteligibile sa fie tocmai gandul meu castigator... iti doresc in continuare succes! Si daca voi putea vreodata contribui al realizarea visului tau, I'm here.
Vei reusi cu conditia sa ti-l scrii, sa-i atasezi odata si sa-l lipesti undeva unde il poti vizualiza zilnic. Visurile mele sunt lipite pe usa frigiderului si pe oglinda din baie. Zilnic fa ceva pentru. visul, eu te pot ajuta, vorbesc serios.Nu uita ca cel putin 2 categorii de oameni ajung la esecuri in viata: cei lasi nu incep niciodata sa lucreze la visele lor, iar cei slabi renunta pe parcurs. Fereste-te de HDV(hotii de vise). Fii printre cei 3% dintre oameni care isi pun visurile pe hartie. Nu mai intarzia sa faci ceea ce ti-am spus mai sus.Iti dau 2 vesti, una rea-timpul zboara si una buna-tu esti aviatorul. Poti s-o faci!
Este foarte frumos ceea ce ai sp
visul tau e unul care merita indeplinit noi suntem alaturi de tine cu sufletul
exista o mica problema daca iti vrei visul implinit trebuie sa te sustina cineva financiar
sper sa gasesti pe acel cineva sau du-te la dansez pentru tine (se fac preselectii) iti urez muuuuul succes si sper sa te vad la tv
Desi, cei care pot face asta...nu isi pot lua painea de la gura ca sa ajute pe cineva mai necajit.orgoliul si mandria sunt mai puternice decat sufletul...in cazul lor.stiu ca o sa am nevoie de sprijin...in primul rand financiar. dar nu ma las... o sa incerc macar.pentru copiii care stau acasa...si nu pot veni la scoala pentru ca le este rusine.si pentru ca nu au bani de rechizite si de taxele alea nenorocite care te rup la buzunare...
Pot ajunge acolo daca am un job.doua...trei.care sa ma ajute sa fac scoala asta...pentru ca nu este o scoala simpla...este o scoala care implica multe lucruri...cum ai spus si tu d33a.:mancare.rechizite...o vorba buna... oameni care pot fi calmi, rabdatori, atenti...etc...(profesori)care sa ii invete.nu ma grabesc pentru ca nu imi permit sa fac greseli...sunt la mijloc niste suflete.si trebuie sa fac tot ce pot ca sa duc visul la capat.si sa fie niste copii cu viitor.
Am cunoscut presedinta unei asociatii de ajutor umanitar de la italieni pentru Romania.Era romanca si sa vezi ce vila grandioasa si ce lux avea de zicea-i ca esti in casa lui Becali, si n-ar fi fost ceva batator la ochi daca ar fi avut si alt mijloc de existenta dar n-avea si nici nu avusese inainte.Tot ce pot sa-ti doresc este sa nu fii ca ea.
Nu vreau lux... vreau sa ajut copiii.degeaba am bani .sa inot in ei... daca nu sunt fericita...si nu am cu cine impartii fericirea...aia era o proasta... s-a gandit ca asa poate fi ajutata.si normal.sponsorizata.si le-a luat copiilor painea de la gura.nu sunt oameni... cei care fac asa.eu cu siguranta nu o sa fac asa...ar fi o prostie din partea mea. .sa ma lupt din rasputeri sa ajung acolo. .sa deschid scoala asta.si dupa aia sa astept sa imi cada bani din cer...nu vreau bani.as face-o si chiar daca nu ar iesi profit.oricum.totul o sa fie din buzunarul meu.pentru ca nimeni nu se baga la asa ceva... daca iau bani... i-as lua de la mine.si ce am facut?!
Da poti face acest lucru asta cand vei fi mai mare si vei avea un servici bun ... unde unde sa iei bani necesari.ca sa faci accest lucru pentru ca le trebuie caldura mancare carti caiete si tot asa.de ce are nevoie un copil normal
Sigur ca poti! Si sa stii ca ai un vis foarte frumos! Iti trebuie un pic de rabdare si visele ti se vor implini! Nu trebuie decat sa te gandesti cum vei face aceasta scoala!
AdrienWH întreabă:
anonim_4396 întreabă: