Daca consideri că ești în stare, poți să urmezi o facultate de medicina.
Nu stiu ce sa cred, nu pare genul care citeste decat med alternativa
Sau esti cumva platit de medicina alopata? Sunt oameni care sunt platiti de ei, intreb cumva incerci sa le faci reclama si nu stiu eu?
Asa sunt platite si stirile, urasc stirile, ma dezgusta, in special cum lucreaza cu un anumit parlament, deci recunoaste, faci asta intentionat?
Si pe titktok s au descoperit cati banii s au virat in contul unor... sa nu spun ce sa fie de acord sa spuna ceva.
Ti s au dat bani?
In cazul in care nu esti platit de medicina alopata atunci lasa prostia, singurele leacuri medicale sunt medicamentele facute din plante, ceea ce recomanda un farmacist la o farmacie naturista, vrei sa dai naturist si vrei sa aiba efect, fata farmacist, si apoi mergi pe partea de naturism, nu o lua cu prostia, medicina unui... care nu stia nici cei dabetul, am vazut medici care prescriu ulei de musetel: https://vegis.ro/......etel-30ml/
medicii prescriu medicamente din partea alopata cand nu prea au de ales, cand simptomele sunt zdravene, dar uitate de cate ori dau la o raceala doar un sirop.
Nu am vazut nici un medic care sa arunce ca prostul cu pastile. Pana si cei de la naturiste stiu cand trebuie sa dea leacuri naturiste si cand e nevoie de ceva alopatic,(alopaticul e mai puternic dar mai multe efecte adverse).
La farmacie nici ibuprofen nu poti lua fara sa-ti dea medicul trimitere, iti spune ca medicii vor sa ti arunce pastile pe gat, medicii vor sa controleze pastilele, dar farmaciile dau de multe ori si fara trimitere medicamente.
Omul crede, te doare ia un medicament, te mananca ia, nu!
Te faci binenu ai nevoie, te agravezi, te indrepti spre moarte da, nu se ia nici pentru o mica durere de cap o pastila, ele se iau pentru cazurile severe(am o raceala, dar nu primesc si eu antibiotic, orice roman care se plange, uitate pe tiktok, cati medici spun ca nu se da in raceala antibiotic, si cate persoane comenteaza impotriva, ca nu m-am vindecat pana nu am primit antibiotic, bla bla bla).
Si treba e ca antibioticele nici nu merg pe virusuri, dar oamenii tot cred ca de aia s-au facut mai bine, ce expicatie ai in minte, unele antibiotice au un efect antiinflamator, ce ajuta la simptomele bolii, dar nu omoara nimic, inflamatia e doar modul in care organismul lupta si se repara,(de aceea apar edeme, etc.), nu de aceea apare urticarie etc? Fara inflamatie nu ne vindecam.
Astept sa vad cand o sa zici ca pamantul e plat ca o sa primesti sa vezi unul care e urmarit de zeci si sute de milioane si o sa ti placa explicatia lui.
Nu ceea ce ne place e adevarat, ceea ce e adevarat nu contrazice realitatea, sa spunem ca poate spune ceea ce nu se stie, dar se stie foarte bine ce e un virus, s au observat si la microscop(electronic), un e scump si e folosit in cercetare, de aceea mediciii nu il folosesc, dar daca intrebi unul care se ocupa de cercetare iti va spune despre ce e vorba, din ce e alcatuita celula, cu citoplasma, nucleu, etc. straturile peretului celular(la microscopul electronic se vad),
Cum functioneaza un virus, daca imi spune un... ca se hranseste cu mercur sau aluminiu sau cine stie ce i as spune ca cel mai probabil nu a facut 3 clase, stiinta stie sigur cum se inmultesc, virusii fara o gazda mor, incet, dar mor, si asta se stie despre ei, de ce crezi cala o pandemie virala s-a pus asa de tare accentul pe distantare, virusii nu pot sa se inmulteasca decat in gazde(in functie de virusi fiecare se inmulteste pe seama gazdei respective, e un parazit), deci ce spune acel Medium e un nimic.
Majoritatea chestiilor din medicina sunt mai mult ca sigure, un procent sunt cauze necunoscute(95 la suta din hipertensiune e de cauza necunoscuta), deoarece nu putem face teste sa aflam cauza, la unele boli nu e nevoie sa faci nimic, la o boala renala si afectarea renala din diabet tratamentul e acelasi, si singurul mod in care faci diferenta e prin biopsie, spune i unui pacient ca i faci biopsie doar pentru ca sa spui sigur ca e din cauza diabetului, ce crezi ca va spune. Medicina nu e asa cum crezi, aproape nimic nu se stie.ooo Multe medicamente au crescut speranta de viata, si s-au facut studii, din cand in cand apar unele efecte secundare sau se descopera noi efecte benefice, dcasunt prea multe efecte secundare, trebuie retras de pe piata, ceea ce s-a mai intamplat.
Https://www.librariadelfin.ro/......ru--i27726
Daca vrei sa inveti medicina calumea, e mult mai putin decat face un student la facultate, dar contine macar basic ul a ceea ce stie un student, plus ca oricum is cartile vechi de la rezi, nimeni nu le va mai cumpara, cel mai probabil,
Sunt utilizator junior nu pot scrie mesaje, dar tu stii ca la ignore, nu poate nimeni sa renunte? poti doar sa dai o cerere sa renunte si cealalta persoana trebuie sa accepte.
Am vrut sa scriu nu pot scrie mesajele, am fost din 2009 pe acest cont, dar nu am fost activ.
Crede-ma nu sunt suparat pe tine, am niste nervi mari pe ei, prea mari de la acel video. Motivul pentru care ti am dat ignore, e pentru ca ai postat de atatea ori aceleasi comentarii si am vrut o pauza, dar vazand ca nu raspunzi la anularea cerere am dat sa anulez cerere de prietenie, am crezut ca tu te ai suparat.
Lumea se cam satura de aceleasi mesaje.
Oricum, daca nu ai vazut motivul pentru nervii ai trebuii sa dai cu ochii la acele video-uri, medicul spune ca acel holistic poate omoara pe cineva, spune mi ca in cartile lui Medium nu apar asa prostii.
Https://vm.tiktok.com/ZGJX7w8Yx/
https://vm.tiktok.com/ZGJX7pYxy/
spune mi ca nu te supara cand auzi asa tampenii, ca pot omora oamenii, e ca si cum as auzii pe cineva ca spune ca eu nu mi vaccinez copii, ca vor fi bine.
In medicina cam 10-20 pagini maxim din 400 ar fi tratamentul, nu stiu cat ar fi din medicina homeopata, dar deoarece mai mult sunt explicatii despre cum functioneaza boala si de ce e boala, nu mai bine iei cartea si o compari cu explicatia acelui Medium?
De fapt ignora, nu prea contine parte psihologica, contine boli ale SNC, nu prea cred ca te ajuta.
Scuze alopata in loc de holistica, imi pare rau, nu am treaba cu cea alopata
Nu ma enerveaza toti cei din holistic, nu ma enerveaza homeopatii, nu ma enerveaza acupunctura, desi le cred inutile, ma enerveaza prostii astia care i am pus pe net care spun chestii periculoase care pot omora un diabetic, si cei care spun ca pot vindeca cancerul(la cancer am auzit ca asa afirma in cartile lui Medium), oamenii astia mi se par periculosi.
Apropo sunt mandru nu ma asteptam la asta, tu chiar ai tinut piept, asta e un inceput spre bine(mesajul direct spre mine), asa am scapat si eu de anxietate, am zis trebuie sa ma duc cu capul inainte, si asa am facut. teoretic am avut si prieteni care m au ajutat, stii ce cred ca te ajuta in acest context, o vorba, iti trebuie cineva cu care sa vorbest. Eu am trecut peste deoarece oamenii mi au dat curaj, am simtit ca trebuia sa lupt.
Scz am gresit, cred ca i ar place si lamedicina
Amice daca nu stii despre ce este vorba nu te baga.Stii vorba aia multi vad, putini cunosc? Cam asa si cu tine sau cu cei care spui ca spun sa nu se ia antibiotice.
Despre ce virusuri vorbesti cand esti racit? Cine a spus ca ia antibiotice pentru raceala?
Pfff grele de tot.Raceala este o afectiune cauzata de anumite conditii, nicidecum de virusurile lu peste prajit.Acele conditii raneste mucoasa gitului, a mai stiu eu cui, acolo se aseaza imediat bacterii si ala esti.
Deci despre asa ceva este vorba, nu a spus nimeni ca ia antibiotice pentru raceala sau virusuri.Multi oameni asa patesc, fac infectie, iar infectia bacteriana sau spongioasa se trateaza cu ghici ciuperca cei
Deci acu stii si tu de ce iau uni oameni antibiotice atunci cand sunt raciti, si stii de asemenea ce omoara acel antibiotic.
Pune si gindeste inainte sa spui ceva.Raceala apare atunci cand faci baie, apoi te ia un curent de ala mai rece, sau stiu si eu alte conditii care cum am spus raneste mucoasa gitului, ori produce fisuri etc, acolo colcaie bacterii, pentru ca in git se duc toate alea si nas si urechi si gura.
E bun uite ca ai mai invatat ceva si astazi, asa de la unu de pe TPU
Asa spui tu ca se vade celula la microscopul electronic afla ca se vede si la mic optic, ala normal, vezi la ala si organite celulare, ba poti vedea si mai mult, vezi chiar si ADN.
Ia baga o cajutare pe net despre Light microscop si vezi ce putere au unele, ar putea sa vada si unele virusuri, daca nu majoritatea, dar ups, n-a vazut nimeni nici un virus.
Eu nu-s cu mai stiu eu ce organizatii, dar si medicina e deja o mare organizatie, se invirt bani grei, asa ca toate organizatiile is dupa bani, nu doar ce spui tu pe aici.
Ai privit vreodata la vreun microscop? Eu nu cred, deci nu mai baga din top, sau din ce citesti.Cum functioneaza un virus? Ia zine si noua cum functioneaza, ori sa ne zica un doctor, sau cercetator, sa auzim si noi
Daca nu vezi acel orgnism, cum sa stii cum functioneaza? Daca nu poti izola, creste si inmulti acel organism cum il poti studia?
Pina una alta astea is povesti, teorii, chiar Fauci parintele virusurilor, a dato la intors acu cu covid asta, a spus oficial ca nu este nici un virus
Astia au ajuns sa se contrazica uni pe altii, fiecare baga dupa cum bate vintu, dupa cum cinta banu.
Dupa tine un virus se inmulteste doara daca patrunde intr-o gazda.Asa si cum aparu acest virus, cum sa inmultit la inceput, banui ca n-a aparut in o gazda ceva nu?
Bacteriile cum se inmultesc, doara in gazde vii? Da de unde, orice organism aparu in afara altui organism, apoi sa dedat la acte de astea dea ataca organisme, asa cum un animal carnivor ataca un erbivor, l ori alt carnivor.
Ca urmare o bacterie, ciuperca microscopica se poate inmulti si pe alte medii, nu neaparat organisme vii.De n-ar fi fost asa, atunci ar fi disparut.
O bacterie se poate inmulti si pe un cadavru, un animal mort, sau pe resturi de alimente etc, ajung sa se produca in numar mare, cauza pentru care avem acele pandemii de care tu spui.
Daca o populatie a unui microorganism sta in limite, atunci avem cazuri rare de afectiuni.
Deci trebuie sa existe un focar, acolo acele microrganisme se inmultesc, apoi se raspindesc prin diferite surse, iar omu are sanse mari sa contacteze acel microorganism.
Sa pus accentu pe distantare de ce? Tu crezi ca te imbolnavesti cum se aseaza pe tine un mic roorganism, cum intra in gura, nas etc? Nici vorba, orice microorganism intra in tine doar daca are pe unde, gura, stomacu sistemul digestiv nu-s porti, acolo daca intra e deja mort, poate intra si prin sistemul digestiv sau respirator, doar daca acolo sunt rani.
La fel la exterior intra tot prin rani, dar ceva mai adinci, daca ai vazut prin filme sau in realitate, atunci cand ai o rana adinca faci infectie, dar daca ai doara asa o simmpla zgirietura a pieliii nu se intampla nimic.
Asa este, medicina nu este asa cum crezi tu aici ai mare dreptate
Poți să te înscrii la o facultate de medicină. Totuși va fi destul de greu dacă nu ai urmat un profil real…
Eu m-am uitat prin microscop la facultate, se vede si ceea ce spui tu, dar limitat, dar nu si virusi(https://www.youtube.com/watch?v=Zi92YAjq73U
https://www.youtube.com/watch?v=45lJyeCp9SY)
(nici nu ti dai seama exact cu e peretele celular(la plante e mai simplu, dar la oameni nu prea sunt limite, doar nucleihttps://www.scribd.com/document/916400/Mini-Atlas-De-Histologie#, daca vrei sa incerci, punctele acelea cu mov sunt nuclei, restul dati seama unde e tesut conjunctiv si unde se termina celula si incepe alta ), ai o imagine in cap pe unde ar fi, dar din ce e format si cum functioneaza nu ai nici o idee daca nu vrei sa te chinui, iti imaginezei ca este cam dupa forma locatia nucleilor, unde incepe unul si cam pe unde se termina celelalt, si cam intre ar fi limita dintre celule). la histologie, tot ceea ce puteam sa vedem sunt nucleii, si pe ei ne bazam, nu vezi nimic altceva la medicina te asigur, poti intreba pe oricine care a facut facultatea de medicina, daca nu ma crezi, nu vezi mai nimic, contrul nucleilor, nu ti dai seama unde incepe o celula si incepe cealalta.Sigur ai ceva cunostinte la facultatea de medicina batei la cap sa ti spuna ceea ce ti am spus.
https://www.google.com/......ps?/search
aparatul golgi, reticolul se vede, dar nu se vad virusuri, sunt foarte mici, uitate tu la microscop, si nu ADN ul se vede ci cromozomii, care sunt mai mare decat virusuri, ceea ce nu stii din cate vad, uite aici dimensiunile sars cov 2:50 nm to 140 nm.(in loc sa te faci de ras macar cauta inainte cat de mare e un virus).
uite cat de mare e un cromosom:0.4–0.5 μm diameter care e mai mare, sau nu stii fizica?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2172117/
Vad ca ai nevoie de o lectie despre asta,
https://www.google.com/......ps?/search
aceasta este o celula la microscopul electronic, nimic nu e colorat nici nu trebuie sa fie dar are o putere de marire suficient de mare.
Apoi 2:nu vezi ADN ul decat atunci cand este condensat.ADN pe masura ce se decondenseaza devinde din ce in ce mai palid, de ce crezi, ca e prea subtire sa l vezi cu un microscop normal.
Dar puteai pur si simplu sa cauti pe net si stiai ca un microscop optic nu vede virusuri.
In al doilea randbacteriile, ciupercile, parazitii, etc. sunt vii, virusul nu sunt, nici macar atat nu stii, sunt milioane de videori pe net, nu stii ce e un virus, daca vrei ma cert cu cartea mea de biologie si cei 4 ani, de facultate, nu ma supara.
Iti dau si pubmed ca sa intelegi, singurul mod in care se pot inmultii virusul e in organism, fie produci bacterii/alte bacterii in care sa se inmulteasca, fie ai deja mediu de inmultire.
O chestie care nu prea cred ca stii dar celulele sistemului imunitar omoara celule infectate de virus, nu omoara virusuri, alta chestii care nu cred ca ti s-a spus, fara proteina acel ADN/ARN viral nu poate intra in o noua gazda si nu se poate replica
Nu totul se rezuma la rece (frig)
Ignora, mi-am dat seama, ca nu are nici o logica acest mesaj.
Si partea cu bani grei, ai idee ce spui tu? daca nu ar fi asa de scumpa, toata unca ar fi gratis, cine crezi ca lucreaza pe nimic, sunt putini oameni care merg si dau munca pe nimic, de ce crezi ca costa asa de mult, decat sa comentezi de bani, du-te sa lucrezi pe gratis o luna si apoi comenteaza.
Si nu spune ca ei castiga nu stiu ce si nu stiu ce, unii cercetatori nu sunt si doctori, si cei care sunt si doctori nu lucreaza dublu, deci nu merita platiti de 2 ori? serios acum?
Totul e pe bani, pe bani e si strada, toata lumea vrea sa si faca castigurile nu inseamna ca lumea e profitoare. Mergi fa un magazin si da totul gratis, ca cam tot aia este, ei vand vaccinul si vor sa obtina profit, daca tu spui ca nu esti dispus sa arunci cu banii in mare, ei de ce ar face, ei or dat bani pe teste.
Dar crezi ca nu s or scos medicamente de pe piata, crede-ma ca s-a intamplat, farmciile lupta sa gaseasca efecte benefice, dar daca se vede ca medicamentele lor nu sunt mai benefice decat ceea ce e pe piata se scot, apare in cartea de farma, ceea ce ai stii daca ai face medicine, opa, stii doar sa comentezi despre medicina, scuze.
Vrei sa ti spun adevarul, virusul inca este, inca se intalnesc cazuri in spital, diferenta este ca nu sunt la fel de grave, si nici la fel de multe, am scapat de covid, e expresie proasta care inseamna ca nu mai suntem in pandemie, dar tot exista virusul, si va fi cu noi mult si bine.
Imagineaza ti ca scade cu 15 la suta prevalenta pentru accidente rutiere, si sa spuna o persoana nu mai exista accidente rutiere, cam asa vad eu acea poveste.
Te rog spune mi daca nu are sens ceva in explicatia mea.
Ai intrebat cum poti studia virusuri, pai cum crezi(eu nu am vazut, nu stiu, am vazut poze, am in carte informatii despre multi virusuri, poze de la microscopul electronic), pot doar sa dau cu parerea cum o fac, ei se inmultesc in celule, nu ai nevoie de intregul organism ci de celule vii.Virusul Hiv il gasesti prins de limfocite T la multe imagini, virusurile traiesc putin in afara gazdei, nu inseamna ca nu traiesc, ii gasesti si pe suprafete, dar dupa o perioada o sa moara, ei au nevoie sa se inmulteasca, daca ii prinzi la timp ii poti studia,
uite aici virusul sars cov 2, supravietuieste 28 de zile pe suprafete, nu toti ajung in organism si trebuie o cantitate de virusuri pentru a produce boala(in fucntie si de sistemul imunitar), de aceea curatarea lor e importanta.
sistemul respirator, nu are o protectie de 100 la suta, si unele bacterii si virusuri mai trec, si la mancare, cand mancam mancare contaminata, avem o a doua arie de protectie, numita acid gastric, care ucide majoritatea bacteriilor, dar mereu sunt putine bacterii si virusuri care ajung in organism, chestia este ca sistemul imunitar face fata usor la acel nimic.
Poze coperta si 2 pagini carte de microbiologie si virusologie.
anonim_4396 întreabă: